Το όνομα του Σίμε Βρσάλικο ήρθε ξαφνικά στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό αφού δεν είχε διαρρεύσει τίποτα τις προηγούμενες μέρες και όλα δείχνουν ότι οι δύο πλευρές θα συνεργαστούν, αφού υπάρχει ήδη προφορική συμφωνία για συμβόλαιο ως το 2024.

Ο 30χρονος διεθνής Κροάτης δεξιός μπακ μένει ελεύθερος από την Ατλέτικο Μαδρίτης και σκέφτεται πάρα πολύ σοβαρά να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα με τη φανέλα των ερυθρόλευκων. Ο Βρσάλικο, ο οποίος στο παρελθόν αγωνίστηκε και σε Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Τζένοα, Ίντερ και Σασουόλο, ενώ είναι επί χρόνια μέλος της εθνικής ομάδας της χώρας του, ήρθε στην Αθήνα και τα είπε από κοντά με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, με το θέμα να προχωράει καλά.

Απόδειξη γι’ αυτό είναι το γεγονός, όπως έγινε γνωστό τώρα, ότι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Κροάτη υπάρχει προφορική συμφωνία για διετές συμβόλαιο και τις προσεχείς ημέρες αναμένεται αυτή να οριστικοποιηθεί και στη συνέχεια ο Βρσάλικο θα έρθει ξανά στην Ελλάδα για ιατρικές εξετάσεις, υπογραφές, ανακοινώσεις και μόνιμη εγκατάσταση.

Αν όντως γίνει έτσι, αν η προφορική συμφωνία επιβεβαιωθεί και με την υπογραφή του συμβολαίου, τότε ο Ολυμπιακός θα έχει αποκτήσει για το δεξί άκρο της άμυνας έναν παίκτη αξίας και με εμπειρία.