Ο Λούκα Μόντριτς φέρεται να ειρωνεύτηκε τον Μοχάμεντ Σαλάχ μετά τη νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης επί της Λίβερπουλ με 1-0 στον τελικό του Champions League στο «Σταντ ντε Φρανς» στις 28 Μαΐου.

Ο Ροδρίγο, εκ των μεγάλων πρωταγωνιστών της «βασίλισσας» στη φετινή πορεία προς το 14ο τρόπαιο του Champions League (με αποκορύφωμα τα δύο γκολ στον δεύτερο ημιτελικό με τη Μάντσεστερ Σίτι), φιλοξενήθηκε την Παρασκευή (17/6) στο ισπανικό «Cortes Podcast», όπου ήταν άκρως… αποκαλυπτικός για ένα περιστατικό ανάμεσα στον Κροάτη μέσο των «μπλάνκος» και τον Αιγύπτιο επιθετικό, λίγα λεπτά αφότου έληξε ο τελικός στο Παρίσι.

«Όταν τελείωσε ο τελικός και είχαμε κατακτήσει πλέον το τρόπαιο, σχηματίσαμε ένα διάδρομο δεξιά κι αριστερά για να περάσουν πρώτα οι παίκτες της Λίβερπουλ και να πάνε να πάρουν τα μετάλλιά τους. Την ώρα που πέρασε ο Σαλάχ, δείχνοντας πολύ απογοητευμένος, ο Μόντριτς γύρισε προς την πλευρά του και του είπε “εντάξει, εντάξει, την επόμενη φορά ίσως… ξαναπροσπαθήσεις”», τόνισε ο Βραζιλιάνος επιθετικός.

Μία πολύ «δηκτική» ατάκα απ’ την πλευρά του πολύπειρου Κροάτη μέσου, ο οποίος δεν είχε κρύψει την ενόχλησή του για τις δηλώσεις που είχε κάνει ο Μοχάμεντ Σαλάχ πριν από τον τελικό του Champions League, τονίζοντας πως προτιμούσε στον τελικό τη Ρεάλ Μαδρίτης απ’ τη Μάντσεστερ Σίτι, μιας και ο ισπανικός σύλλογος «είναι πιο εύκολος», αλλά και γιατί ήθελε… εκδίκηση για την ήττα με 3-1 στον τελικό του Champions League του 2018 όπου είχε αποχωρίσει τραυματίας στον ώμο έπειτα από μαρκάρισμα του τότε αρχηγού της Ρεάλ Μαδρίτης, Σέρχιο Ράμος.

Κι όπως, μάλιστα, παραδέχθηκε ο Ροδρίγο στη συνέντευξή του στο podcast, κατά τη διάρκεια των προπονήσεων της «βασίλισσας» πριν από τον τελικό, οι παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης παρακινούσαν ο ένας τον άλλο χρησιμοποιώντας το όνομα και τις δηλώσεις του Σαλάχ.

Ο Μόντριτς, που ήταν εκ των καλύτερων της ομάδας του Κάρλο Αντσελότι στο Σεν-Ντενί πρόσφατα ανανέωσε το συμβόλαιό του με τη Ρεάλ Μαδρίτης ως το καλοκαίρι του 2023.