Τα νέα είναι ευχάριστα για τους οπαδούς του Ολυμπιακού αφού ο Γιουσέλ Ελ Αραμπί ανανέωσε το συμβόλαιό του ως το 2024 και αυτό που θέλουν από εδώ και πέρα είναι να δουν μεταγραφές, με τα σενάρια να θέλουν τους Πειραιώτες να σκέφτονται να κάνουν κίνηση για Έλληνα πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ, ο οποίος φέρεται να απασχολεί και την ΑΕΚ.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν ήδη αρχίσει να δουλεύουν ενόψει της νέας σεζόν αφού έγινε η πρώτη συγκέντρωση στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη, με τον Πέδρο Μαρτίνς, ως γνωστόν, να επιθυμεί να κλείσουν οι περισσότερες μεταγραφικές υποθέσεις πριν την αναχώρηση της αποστολής για το εξωτερικό, τον Ιούλιο, όπου θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Και μία από τις θέσεις στις οποίες ο Ολυμπιακός θέλει να ενισχυθεί, είναι αυτή του αριστερού μπακ.

Μπορεί ο Μαρτίνς να έχει ως προτεραιότητα την ενίσχυση στο δεξί άκρο της άμυνας, με τους Πειραιώτες να έχουν επαφές με τρεις παίκτες, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι στο λιμάνι είναι 100% ικανοποιημένοι με την κατάσταση αριστερά. Και επειδή δεν είναι, οι φήμες τούς θέλουν να σκέφτονται να κάνουν κίνηση για την απόκτηση ενός Έλληνα πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ. Ο λόγος, φυσικά, για τον Δημήτρη Γιαννούλη.

Ο υποβιβασμός της Νόριτς και η ΑΕΚ

Δημήτρης Γιαννούλης

Ο Έλληνας αριστερός μπακ δεν έκανε και την καλύτερη σεζόν φέτος, γεγονός που αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι τους προηγούμενους μήνες υπήρχε ως φήμη στον αγγλικό Τύπο ότι θα αποχωρήσει εντός του καλοκαιριού. Το κλίμα, όμως, άρχισε να αλλάζει όταν η Νόριτς δεν κατάφερε να αποφύγει τον υποβιβασμό. Στόχος των ανθρώπων της αγγλικής ομάδας είναι να επιστρέψει άμεσα αυτή στην Premier League, οπότε σε αυτό το πλαίσιο φέρονται πλέον να επιθυμούν την παραμονή του Γιαννούλη, προκειμένου να βοηθήσει κι αυτός για την άμεση επιστροφή στα σαλόνια του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Τον Ολυμπιακό, βέβαια, δεν τον απασχολούν τα «θέλω» της Νόριτς. Τον απασχολούν τα δικά του και προς το παρόν δεν έχουν αποφασίσει αν θα κάνουν τελικά ή όχι κίνηση για τον Γιαννούλη. Για τον οποίο Γιαννούλη, εν τω μεταξύ, φέρεται να ενδιαφέρεται και η ΑΕΚ, η οποία επίσης δεν έχει κάνει κάποια κίνηση. Έτσι, ο παίκτης περιμένει να δει αν θα υπάρξουν εξελίξεις σε ό,τι αφορά το μέλλον του και ποιες θα είναι αυτές. Με τους ερυθρόλευκους, πάντως, να είναι το φαβορί έναντι των κιτρινόμαυρων, αν τελικά οι δύο ομάδες χτυπήσουν την πόρτα της Νόριτς.