Έπειτα από τη μεταγραφή του Γιούρι Λοντίγκιν και την συμφωνία για την ανανέωση του συμβολαίου του Χουανκάρ, ο Γιάννης Αλαφούζος θα προχωρήσει στην επόμενη μεγάλη κίνηση για τον Παναθηναϊκό.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, ο οποίος μετά τον τελικό του Κυπέλλου είχε δηλώσει ότι έχει άριστες σχέσεις με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, πρόκειται να προχωρήσει με την ενίσχυση του πράσινου ρόστερ.

Όπως αναφέρουν Μέσα που καλύπτουν το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού, η υπόθεση στόπερ προχωράει για τους «πράσινους», καθώς φέρεται να έχει εντοπιστεί ο εκλεκτός που θα πλαισιώσει του Σένκεφελντ και Βέλεθ στο κέντρο της άμυνας.

Αγκαλιά Αλαφούζου - Γιοβάνοβιτς

Από εκεί και πέρα υπάρχει πάντα ανοιχτό το θέμα του Γκατσίνοβιτς και τον Παναθηναϊκό να ψάχνει παίκτες για τη μεσαία γραμμή, που θα δώσουν ποιότητα ενόψει των προκριματικών του Europa Conference League.

Όσον αφορά τον σέντερ φορ, για τη θέση του οποίο αναμένεται να ξοδευτούν και τα περισσότερα χρήματα από τον Γιάννη Αλαφούζο, ο Γιοβάνοβιτς «ψάχνει» την αγορά ενώ θα πρέπει να περιμένουμε και την εξέλιξη της υπόθεσης Μακέντα – Καρλίτος καθώς είτε ο ένας είτε και οι δύο επιθετικοί ενδέχεται να αποχωρήσουν από το ρόστερ του Παναθηναϊκού.