Στο πλατό της εκπομπής «Super Κατερίνα» βρέθηκε καλεσμένος Γιώργος Πηλίδης και η παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να μάθει περισσότερα για το «κόψιμο» του αθλητή από τους Μεσογειακούς Αγώνες. «Βρήκαν πάτημα από τη δήλωση μου στο Survivor αν και η Παγκόσμια Ομοσπονδία μου έστειλε mail ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τη δήλωση μου, η δική μου ομοσπονδία συνεχίζει τον πόλεμο, όχι πάνω σε αυτό το κομμάτι, αλλά με το δικό της τρόπο» είπε ο αθλητής.

Συνεχίζοντας την καταγγελία του, ο Γιώργος Πηλίδης ανέφερε πως οι άνθρωποι της Ομοσπονδίας μπορεί να λένε καλά λόγια στις κάμερες, όταν όμως αυτές σβήνουν η κατάσταση είναι διαφορετική.

«Είναι ένας άνθρωπος που έχω πει, δεν είναι πρόεδρος, αλλά κινεί όλα τα νήματα. Έχει βάλει έναν άλλον μπροστινό.  Ο πρώην πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Κωνσταντίνος Θάνος είναι και νυν πρόεδρος, απλά με άλλο όνομα» είπε ο αθλητής και πρόσθεσε σε άλλο σημείο της συνέντευξής του: «Δεν τον συγκινεί τίποτα. Όλη η ελληνική πάλη έκανε αποχή από το Πανελλήνιο πρωτάθλημα. Δεν είμαι μόνο εγώ. Κάνουν πόλεμο, όχι μόνο σε μένα».

Η καταγγελία του Γιώργου Πηλίδη προκάλεσε την παρέμβαση του πρώην προέδρου της Ομοσπονδίας Πάλης, Κώστα Θάνου. Η Κατερίνα Καινούργιου ενημέρωσε τον κ. Θάνου πως ο Γιώργος Πηλίδης τον καταγγέλλει πως τον έχει «κόψει» από τους Μεσογειακούς αγώνες.

«Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Δεν έχω εμπλοκή με τις αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Πάλης. Έχω αποχωρήσει από τον Μάιο του 2016 και δεν έχω καμία εμπλοκή» είπε αρχικά ο κ. Θάνος και προκάλεσε την αντίδραση του αθλητή.

«Για μια ακόμη φορά ψεύδεται. Μπορεί να το επιβεβαιώσει όλη η Ελληνική Πάλη ότι όταν θέλουμε να διαπραγματευτούμε κάτι πάμε στο γραφείο του Προέδρου και είναι εκεί αυτός ο άνθρωπος και τον παρακαλάμε» είπε ο Γιώργος Πηλίδης.

Οι τόνοι σταδιακά ανέβηκαν, καθώς ο κ. Θάνος επέμεινε πως δεν έχει καμία εμπλοκή με το ζήτημα, ενώ ο Γιωρίκας Πιλίδης τον κατηγόρησε ότι λέει ψέματα. «Κύριε Θάνο θα το φτάσω μέχρι τον υπουργό! Θα το φτάσουμε πολύ ψηλά!», είπε εκνευρισμένη η Κατερίνα Καινούργιου, ενώ ολοκληρώθηκε η τηλεφωνική τους επικοινωνία.

Στην συνέχεια της εκπομπής, η δικηγόρος του Γιώργου Πηλίδη, κ. Ειρήνη Μαρούπα σε τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή ανέφερε αρχικά: «Η Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης αποφάσισε να μην πάει το φαινόμενο Γιώργος Πηλίδης, στους Μεσογειακούς Αγώνες αλλά ανακάλυψε τριτοτεταρτοπέμπτους σε διακρίσεις αθλητές, καθ’ όλα αγωνιζόμενους για να πάνε στους Μεσογειακούς Αγώνες, επειδή δυσαρεστήθηκε κι αποφάσισε να κάνει γενική εκκαθάριση. Χθες, κοινοποιήσαμε εξώδικο στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή η οποία είναι αρμόδια για να υλοποιήσει την απόφαση της Ομοσπονδίας της Πάλης γνωστοποιώντας και έγγραφο της Ομοσπονδίας που τη δέσμευε ανάλογα με τις διακρίσεις των αθλητών να επιλεγούν για τους Μεσογειακούς Αγώνες» ενώ στην συνέχεια σχολίασε πως το συγκεκριμένο πρόβλημα δεν είναι καινούργιο και το χαρακτήρισε «κακοφορμισμένο και πολυκαιρισμένο».