Το Roland Garros συνεχίζεται με διάφορες αναμετρήσεις και μία ήταν αυτή ανάμεσα στην Ιρίνα Καμέλια Μπέγκου και την Εκατερίνα Αλεξάντροβα, με την πρώτη να εκνευρίζεται κάποια στιγμή και να πετάει τη ρακέτα της η οποία χτύπησε ένα παιδί, χωρίς όμως να υπάρξει τιμωρία για τη Ρουμάνα τενίστρια.

Οι δύο αθλήτριες αναμετρήθηκαν με στόχο την πρόκριση στον 3ο γύρο του τουρνουά και αυτή που τα κατάφερε ήταν η Μπέγκου, η οποία επικράτησε με 2-1. Η πρόκρισή της, όμως, προκάλεσε διάφορα σχόλια, αφού δεν ήταν λίγοι αυτοί που θεώρησαν ότι θα έπρεπε να αποβληθεί.

Ο λόγος; Το γεγονός ότι κάποια στιγμή, κατευθυνόμενη προς τον πάγκο της εκνευρισμένη, πέταξε τη ρακέτα της, η οποία βρήκε στο έδαφος και στη συνέχεια σε ένα μικρό παιδί στις εξέδρες, το οποίο έβαλε τα κλάματα.

Αμέσως ο διαιτητής και ο supervisor πήγαν για να δουν πώς είναι ο πιτσιρικάς αλλά δεν αποφάσισαν την αποβολή της Μπέγκου, την οποία αποδοκίμαζε το κοινό για τη συμπεριφορά της. Όπως την αποδοκίμασε, με τον τρόπο της, και η αντίπαλός της, αφού η Αλεξάντροβα πέταξε έξαλλη το μπαλάκι της εκτός γηπέδου, φωνάζοντας προς τον διαιτητή: «Άρα μπορώ κι εγώ να κάνω ό,τι θέλω».