Tην επιθυμία του να αποχωρήσει από τη Λίβερπουλ το ερχόμενο καλοκαίρι αναμένεται να γνωστοποιήσει ο Ραχίμ Στέρλινγκ τις επόμενες ημέρες.

Ο 20χρονος έχει ραντεβού με τη διοίκηση των «κόκκινων» εντός της εβδομάδας, προκειμένου να συζητήσει το μέλλον του, με τους διοικούντες να θέλουν να κάνουν μία τελευταία προσπάθεια να τον πείσουν να ανανεώσει.

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, πάντως, αρνείται πεισματικά να υπογράψει νέο συμβόλαιο, απορρίπτοντας, μάλιστα, πρόταση με απολαβές ύψους 140.000 ευρώ την εβδομάδα.

Το συμβόλαιό του Άγγλου διεθνούς λήγει το 2017 και οι διοικούντες δε θέλουν να κάνουν βιαστικές κινήσεις, ωστόσο γνωρίζουν ότι αν τελικό δεν καταφέρουν να τον μεταπείσουν και δεν τον πουλήσουν φέτος, η τιμή του θα πέσει αρκετά την επόμενη σεζόν, δεδομένου ότι θα απομένει μόλις ένας χρόνος στο συμβόλαιό του.

Σε περίπτωση πάντως που ο Ραχίμ Στέρλινγ βγει… τελικά στο σφυρί, αρκετές είναι οι ομάδες που θα «παλέψουν» να τον αποκτήσουν, με τα αγγλικά δημοσιεύματα να αναφέρουν ότι Γιουνάιτεντ, Τσέλσι, Σίτι, Άρσεναλ, Μπάγερν και Ρεάλ τον παρακολουθούν «στενά».

Πηγή: sport-fm.gr