Ο Ολυμπιακός, στην επιστροφή του στη δράση, ηττήθηκε με 94-80 από τη Φενέρμπαχτσε στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Euroleague. Με την ολοκλήρωση του ματς, ο Χασάν Μάρτιν αναφέρθηκε στην απουσία ενέργειας που είχαν οι «ερυθρόλευκοι» ιδίως στο δεύτερο μέρος.

«Δεν καταφέραμε να βρούμε ρυθμό στο δεύτερο ημίχρονο, μπόρεσαν εκείνοι να το κάνουν και ουσιαστικά χάσαμε γιατί δεν μπορέσαμε να ακολουθήσουμε τον ρυθμό που έδωσε στο παιχνίδι η Φενέρμπαχτσε. Θα μπορούσαμε να είμαστε δυνατοί, πιο επιθετικοί. Τους αφήσαμε να πάρουν το πάνω χέρι. Είχαν κίνητρο να μας κερδίσουν και ο κόσμος τους το ενίσχυσε αυτό. Δεν ήταν θέμα τακτικής, ήταν θέμα ενέργειας», τόνισε στο τηλεοπτικό δίκτυο της Novasports.

Ο βοηθός προπονητή, Χρήστος Παππάς, που θα καθοδήγησε την ομάδα μετά από την αποβολή του κόουτς Γιώργου Μπαρτζώκα (τιμωρήθηκε με δύο τεχνικές ποινές λίγο πριν την λήξη του πρώτου μέρους), δήλωσε: «Ήταν σίγουρα καλύτεροι από εμάς. Άξιζαν τη νίκη απόψε. Έπαιξαν με μεγαλύτερη ένταση. Έβαλαν περισσότερο πίεση και προφανώς στο επιθετικό σκέλος εμείς δεν βρεθήκαμε σε θέση να σπάσουμε αυτή την πίεση τους. Κυρίως οι κακές επιλογές και τα λάθη μας κόστισαν, τα οποία οδήγησαν τη Φενέρ σε πολύ καλά σουτ, ιδίως σε τρανζίσιον επιθέσεις».

Τί ισχύει με τον τραυματισμό του ΜακΚίσικ

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ χτύπησε στο πρώτο μέρος του ματς και δεν μπόρεσε να συνεχίσει. Χτύπησε στον τετρακέφαλο του δεξιού του ποδιού. Τώρα, το ιατρικό τιμ του Ολυμπιακού θα κάνει περισσότερες εξετάσεις αφού επιστρέψει η αποστολή στην Ελλάδα από την Κωνσταντινούπολη προκειμένου να εξακριβωθεί ο τραυματισμός που υπέστη και για πόσο διάστημα θα αναγκαστεί να μείνει εκτός δράσης, αν κριθεί απαραίτητο.