Ο Όλιβερ Λαφαγέτ θα είναι ο μοναδικός απόντας του Ολυμπιακού στο μεγάλο ντέρμπι των «αιωνίων» με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ για την εξ αναβολής αναμέτρηση της 24ης αγωνιστικής στην Basket League. Ο Αμερικάνος συνεχίζει τη θεραπεία του, καθώς ταλαιπωρείται από οστεΐτιδα στην έκφυση του ειδικού οστού και ελαφρά θλάση και δεν θα είναι έτοιμος για τη μεγάλη μάχη.

Κανονικά προπονήθηκαν οι υπόλοιποι παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου ενόψει του κρίσιμου σαββατιάτικου (2/5) αγώνα που θα κρίνει εκτός απροόπτου ποια από τις δύο ομάδες θα έχει το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας σε όλη τη διάρκεια των πλέι οφ.

Στο ματς του πρώτου γύρου που είχε διεξαχθεί στο ΣΕΦ, οι «ερυθρόλευκοι» είχαν επικρατήσει 81-75 και θέλουν τη νίκη για να εξασφαλίσουν την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος ή να υπερασπιστούν το +6 τους για να διατηρηθούν στην κορυφή και στα δύο εναπομείναντα παιχνίδια τους να σφραγίσουν το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ.

Όπως είναι φυσικό, μετά και την πρόκριση στο Final-4 της Μαδρίτης, η ψυχολογία είναι στα ύψη, όμως παράλληλα οι Πειραιώτες είναι και προσγειωμένοι, αφού πάνε υποψιασμένοι στο κλειστό του Αμαρουσίου.

Πηγή: sport-fm.gr