Ο Ράφα Μπενίτεθ ήταν ανακουφισμένος με την πρώτη νίκη της Ίντερ μετά από πέντε παιχνίδια και πιστεύει ότι έρχονται καλύτερες εποχές για την περσινή πρωταθλήτρια Ιταλίας, βάζοντας μια νέα αρχή.

Για τον Μπενίτεθ η νίκη αυτή σε συνδυασμό με τις επιστροφές των παικτών που έλειπαν λόγω τραυματισμών σηματοδοτούν μια νέα αρχή για την Ίντερ.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη συνέντευξη τύπου:

«Σήμερα η ομάδα έδειξε μεγάλη συγκέντρωση και έπαιξε σαν μια μονάδα σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, τουλάχιστον ψυχολογικά. Είμαι σχετικά ικανοποιημένος, γιατί δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες, αν και μας λείπουν ακόμη τα καλά τελειώματα. Αλλά όπως είπα χθες, ήμουν σίγουρος ότι θα κερδίζαμε αυτό το παιχνίδι και είμαι σίγουρος ότι η νίκη αυτή θα σηματοδοτήσει ένα νέο ξεκίνημα για την Ίντερ. Έχουμε πολλούς τραυματισμούς στους τελευταίους μήνες και όταν κάποιοι από τους μεγάλους παίκτες μας είναι σε καλή κατάσταση ξανά τα πράγματα θα αλλάξουν γρήγορα. Την επόμενη εβδομάδα επιστρέφουν κάποιοι παίκτες στην ομάδα και ίσως αρχίσουμε να βελτιωνόμαστε», είπε ο Ισπανός.

Στην συνέχεια μίλησε για τον επόμενο αγώνα του ομίλου κόντρα στην Βέρντερ: «Τώρα πρέπει να κερδίσουμε την Βέρντερ και να προσπαθήσουμε να τερματίσουμε πρώτοι στον όμιλο. Τους σεβόμαστε, είναι μια καλή ομάδα, δυνατή και πολύ επικίνδυνη μπροστά. Το αδύναμο σημείο τους είναι η άμυνα οπότε πρέπει να τους βάλουμε στην πίεση και να πάρουμε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς».
πηγή: gazzetta