Αυτό που περιμένουν πώς και πώς όλοι στην ΑΕΚ, από τον Δημήτρη Μελισσανίδη μέχρι και τον τελευταίο οπαδό, είναι η ολοκλήρωση των εργασιών για την OPAP Arena. Παράλληλα, όμως, στην Ένωση τρέχουν και ένα άλλο έργο και συγκεκριμένα τη δημιουργία νέου γηπέδου στο προπονητικό κέντρο, το οποίο θα δύναται να φιλοξενήσει επίσημους αγώνες και θα αποτελεί την έδρα της ΑΕΚ Β’.

Οι εργασίες για αυτό έχουν αρχίσει εδώ και καιρό και πλέον απομένουν ελάχιστα για να είναι έτοιμο και προς χρήση το γήπεδο. Αυτό αναφέρει η επίσημη ενημέρωση από την πλευρά της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ, η οποία δημοσιοποίησε και σχετικές φωτογραφίες.

Το συγκεκριμένο γήπεδο, το οποίο εντάσσεται στο πλαίσιο της αναβάθμισης του προπονητικού κέντρου της ΑΕΚ στα Σπάτα, θα αποτελεί, όπως προαναφέρθηκε, την έδρα της ΑΕΚ Β’ και θα ονομάζεται «Σεραφείδιον» προς τιμήν του Στέλιου Σεραφείδη, ενός εκ των θρύλων της ομάδας.

Μέχρι στιγμής έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί οι εργασίες στο κτίριο κάτω από την κεντρική εξέδρα ενώ είναι όλα έτοιμα στα αποδυτήρια. Κανονικά έχουν τοποθετηθεί, επίσης, οι πυλώνες φωτισμού καθώς και το μπουθ για τους δημοσιογράφους, ενώ αναμένεται η τοποθέτηση των καθισμάτων στην κεντρική εξέδρα.

Προπονητικό κέντρο ΑΕΚ
Προπονητικό κέντρο ΑΕΚ
Προπονητικό κέντρο ΑΕΚ