Μία νίκη και μία ήττα ήταν ο απολογισμός για τις ελληνικές ομάδες σε αυτή την αγωνιστική του FIBA Europe Cup. Αυτοί που πανηγύρισαν ήταν οι παίκτες του Περιστερίου αφού με καλάθι του Μίλερ στα 2 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη επικράτησαν της Μπάκεν Μπερς με 85-83, αυτοί που πικράθηκαν ήταν οι παίκτες του Ιωνικού αφού παραδόθηκε στο δεύτερο ημίχρονο και ηττήθηκε εντός έδρας με 81-92 από την Αντβέρπ.

Αρχίζοντας από τα ευχάριστα, το Περιστέρι υποδέχθηκε τη Μπάκεν Μπερς και έκανε τα εύκολα δύσκολα, πριν πάρει τελικά τη νίκη. Η ελληνική ομάδα ήταν μπροστά στο σκορ σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και μάλιστα είχε προβάδισμα επτά πόντων (81-74) στα 45 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη.

Κι όμως, τα συνεχόμενα λάθη του Περιστερίου είχαν ως συνέπεια οι Δανοί να κάνουν επιμέρους σκορ 9-2 και να ισοφαρίσουν 83-83 στα 10 δευτερόλεπτα από το τέλος. Εκεί, όμως, μίλησε ο Μίλερ, ο οποίος ευστόχησε στην εκπνοή και έδωσε στο Περιστέρι τη νίκη με 85-83.

Δεν άντεξε ο Ιωνικός

Την ίδια ώρα, στη Νίκαια, ο Ιωνικός υποδέχθηκε την Αντβέρπ και τα πήγαινε πολύ καλά στο πρώτο ημίχρονο, το οποίο έκλεισε με το σκορ ισόπαλο (45-45). Στα άλλα δύο 10λεπτα, όμως, οι Νικαιώτες δεν κατάφεραν να διατηρήσουν το καθαρό μυαλό και όταν έμειναν πίσω με 9 πόντους (58-67) άρχισαν να καταρρέουν, με συνέπεια να μην αποφύγουν την ήττα με 81-92.