Στη Μαδρίτη αναζητούν εδώ και αρκετό καιρό τον αντικατάσταση του Ίκερ Κασίγιας, ο οποίος έχει υποπέσει σε αρκετά λάθη και έχει δώσει πολλές αφορμές για κριτική τους τελευταίους 18 μήνες.

Πρώτη επιλογή της Ρεάλ Μδρίτης για τη θέση του τερματοφύλακα, αποτελεί ο Νταβίντ ντε Χέα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Το συμβόλαιο του Ισπανού λήγει το καλοκαίρι, αλλά η διοίκηση των «κόκκινων διαβόλων» επιθυμεί να ανανεώσει τη συνεργασία τους. Μάλιστα, ο μάνατζερ του 24 χρόνου άσου δήλωσε ότι προτιμά να παραμείνει στον αγγλικό σύλλογο.

Η «βασίλισσα» είναι αποφασισμένη να κάνει κίνηση για την απόκτησή του, αλλά αν τα πράγματα δεν εξελιχθούν όπως επιθυμεί, τότε θα στρέψει το ενδιαφέρον της στον Τιμπό Κουρτουά, ο οποίος έχει εξελιχθεί σε έναν από τους καλύτερους του κόσμου στη θέση αυτή. Ύστερα από τρία χρόνια που αγωνίστηκε ως δανεικός στην Ατλέτικο Μαδρίτης, αποτελεί το Νο. 1 στην Τσέλσι, εκτοπίζοντας από την 11αδα τον Πετρ Τσεχ.

Ο Ζοζέ Μουρίνιο δύσκολα θα δεχτεί να παραχωρήσει τον Βέλγο τερματοφύλακα, όμως οι Μαδριλένοι προτίθενται να προσφέρουν ως αντάλλαγμα τον Γάλλο αμυντικό Ραφαέλ Βαράν, τον οποίο έχει σε μεγάλη εκτίμηση ο Πορτογάλος τεχνικός της αγγλικής ομάδας.

Πηγή: sport-fm.gr