Τα νυχτοπερπατήματα και ο προκλητικός -για ποδοσφαιριστή- τρόπος ζωής του Ροναλντίνιο μπορεί να του «κοστίσουν» το μέλλον του στην ιταλική Μίλαν, καθώς έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν φήμες περί μη ανανέωσης του συμβολαίου του το καλοκαίρι.

Η κάμερα συνέλαβε το βραζιλιάνο άσσο να διασκεδάζει σε νυχτερινό κέντρο στο Μιλάνο μετά τη συμμετοχή του στο Βραζιλία-Αργεντινή στη Ντόχα του Κατάρ. Έγινε εύκολα αντιληπτός στους άλλους θαμώνες με αποτέλεσμα κάποιος να τραβήξει βίντεο και αυτό να κάνει το γύρο του κόσμου.

Το συμβόλαιό του λήγει τον Ιούνιο του 2011 και παρά το γεγονός ότι ο πρόεδρος της ομάδας Adriano Galliani δείχνει θετικός στην παραμονή του παίκτη στην ομάδα ο προπονητής της Μίλαν, Massimiliano Allegri, έχει ενοχληθεί από τη συμπεριφορά του και δεν είναι σίγουρο ότι θα συμφωνήσει για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Ο Ροναλντίνιο έχει δηλώσει ότι θέλει να παραμείνει στην ομάδα, ωστόσο το ποσό που ζητάει (7 εκατ. το χρόνο) αποτελεί «κόκκινο πανί». Ο διεθνής της Βραζιλίας όμως δε στερείται προτάσεων με τους Los Angeles Galaxy να ετοιμάζουν «προσφορά» 40 εκατ. για 4ετές συμβόλαιο.