Τον Ζινεντίν Ζιντάν καλωσόρισε στην ομάδα ο Μουρίνιο με τον πρώην άσο της Ρεάλ να παίζει το ρόλο του συνδετικού κρίκου μεταξύ ομάδας και διοίκησης και να προσφέρει την εμπειρία του σε έναν πιο διοικητικό ρόλο.

Πολύ ικανοποιημένος ήταν ο Ζοσέ Μουρίνιο με την πραγματοποίηση της πρότασης που είχε κάνει πριν λίγο καιρό στον Ζινεντίν Ζιντάν. Ο Μουρίνιο είχε ζητήσει ο Ζιντάν να αναλάβει πιο ενεργό ρόλο στη Ρεάλ σαν ένας συνδετικός κρίκος παικτών και διοίκησης.

Ο Ζιντάν δέχθηκε με μεγάλη χαρά την πρόταση και η διοίκηση πραγματοποίησε την επιθυμία των δυο ανδρών.

Ο Μουρίνιο μίλησε για το νέο ρόλο του Ζιντάν: «Όλοι θέλαμε να έρθει αυτή η στιγμή. Ο Ζίνταν θα προσφέρει μόνο θετικά πράγματα. Ξέρει πολλά για το ποδόσφαιρο. Η απόφαση πάρθηκε από όλους. Η ομάδα, ο πρόεδρος και εγώ τον θέλαμε εδώ. Δεν μπορούμε να ρωτήσουμε τους οπαδούς αλλά έχω αμφιβολίες αν κάποιος θα είχε αντίρρηση. Αυτή είναι μόνο η αρχή αλλά είμαστε χαρούμενοι που ο Ζιντάν επιστρέφει στο ποδόσφαιρο και στην Ρεάλ».

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στον ρόλο που θα έχει ο Ζιντάν: «Οι παίκτες γνωρίζουν το ταλέντο του σαν παίκτη και σαν άνθρωπο. Θα έχει στενή σχέση μαζί τους και θα τους κάνει καλό. Είμαι σίγουρος ότι με την σχέση που έχει με την ομάδα, την διοίκηση και με εμένα θα μας προσφέρει μεγάλη βοήθεια. Δεν πιστεύω ότι θα χάσει ποτέ την πλευρά του σαν παίκτης αν και έχει πιο εκτελεστικό ρόλο. Θα τον βοηθήσει να δημιουργήσει κοινή σχέση με τους παίκτες».

Πηγή: gazzetta.gr