Παραμονές του αγώνα με την Αντβέρπ στο γήπεδο Καραϊσκάκη ο Μαρτίνς έκανε πολλές δοκιμές και με διάφορα σχήματα στον Ολυμπιακό. Ο Πορτογάλος τεχνικός πάντως διαφαίνεται ότι θα αφήσει το 4-4-2 και ότι περισσότερο πηγαίνει προς το 4-2-3-1 ή το 4-3-3.

Σχετικά με τα πρόσωπα της 11άδας οι αλλαγές που μπορεί να προκύψουν είναι από 2 έως 3. Να ξεκινήσουν δηλαδή βασικοί οι Μαντί Καμαρά και Χένρι Ονιεκούρου ενώ ο Ανδρούτσος εάν είναι στο 100% διεκδικεί τη θέση του δεξιού μπακ μαζί με τον Καρμπόβνικ.

Στην περίπτωση του 4-2-3-1 θα έχουμε ένα πιθανό σχήμα με Βατσλίκ, Ρέαμπτσιουκ, Σισέ, Σωκράτη και Καρμπόβνικ ή Ανδρούτσο. Κέντρο με Εμβιλά και Καμαρά, άκρα με Ονιεκούρου και Βαλμπουενά, μπροστά τον Ελ Αραμπί και ίσως τον έτερο Καμαρά (Αγκιμπού) πίσω από τον φορ. Στην περίπτωση του 4-3-3 ο τρίτος χαφ θα είναι ο Μπουχαλάκης ή ο Κούντε.

Οι 25 της αποστολής για Αντβέρπ:

Βατσλίκ, Τζολάκης, Καραργύρης, Λαλά, Ανδρούτσος, Καρμπόβνικ, Ο. Μπα, Σισέ, Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Μάρκοβιτς, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Σουρλής, Κούντε, Μ. Καμαρά, Α. Καμαρά, Μασούρας, Ονιεκουρού, Βαλμπουενά, Βρουσάι, Λόπες, Τικίνιο και Ελ Αραμπί.

Πηγή: gazzetta.gr