Έμφαση στην τακτική έδωσαν στη σημερινή προπόνηση της Skoda Ξάνθης ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οι συνεργάτες του, δουλεύοντας στην αμυντική λειτουργία της ομάδας και στο επιθετικό κομμάτι.

Στη διάθεση του Ρουμάνου τεχνικού επιστρέφει ο Μάκης Μπαξεβανίδης, την ώρα που ο Αντώνης Ράνος ανεβάζει σταδιακά ρυθμό και προετοιμάζεται για την επάνοδό του.

Εν τω μεταξύ, η ακριτική ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση για τα εισιτήρια του μεθαυριανού αγώνα με τον Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ, ενημερώνει τους φιλάθλους της, ότι:

Για τον αγώνα ΚΥΠΕΛΛΟΥ με τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ, οι κάτοχοι κάρτας διαρκείας, θα μπορούν να προμηθεύονται εισιτήρια των 10 € και 5 € παιδικό, επιδεικνύοντας την κάρτα διαρκείας τους στα μπλόκα της Αστυνομίας στο «ΓΕΝΝΑΔΙΟ» και στις «Σιδηροδρομικές Γραμμές» στο δρόμο από ΚΙΜΜΕΡΙΑ.

Για τους ΜΗ κατόχους κάρτας διαρκείας, θα διατίθενται εισιτήρια των 15 € για τη ΘΥΡΑ Γ1, στα προαναφερόμενα μπλόκα της Αστυνομίας.

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Η είσοδος στη γήπεδο θα γίνεται με την κάρτα διαρκείας και επιδεικνύοντας το εισιτήριο που έχετε προμηθευτεί.

Η διάθεση των εισιτηρίων θα αρχίσει από τη Δευτέρα 19/01, από τα Γραφεία της ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ.

Πηγή: sport-fm.gr