Μετά τη λήξη του αγώνα με τον Ηρακλή, ο Γιάτσεκ Γκμοχ τόνισε πως είναι γεννημένος νικητής και χαρακτήρισε τον Παναθηναϊκό μεγάλη ομάδα, με σπουδαίους παίκτες που ξέρουν να παίρνουν τα αποτελέσματα!

«Η ομάδα απέδειξε ότι έχει μεγάλους παίκτες. Είναι ποδοσφαιριστές που ξέρουν να αλλάζουν το αποτέλεσμα. Αυτό σημαίνει μεγάλη ομάδα. Ο Ηρακλής έκανε με τύχη το 2-0, αλλά ο Παναθηναϊκός έδειξε την κλάση του. Συγχαρητήρια στα παιδιά. Αυτό που έχω να πω στον Φερέιρα είναι πως θα έχει φανταστική ομάδα. Καλή επιτυχία στο νέο προπονητή, ένα καλό αποτέλεσμα με την Μπάρτσα και καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα», τόνισε χαμογελώντας ο Γκμοχ, ο οποίος χαρακτήρισε συγκινητική την επιστροφή του στους πάγκους και μάλιστα στο γήπεδο όπου έχει σημειώσει μεγάλες επιτυχίες:

«Είμαι στρατιώτης και σε αυτό το στάδιο είχα την ευκαιρία να κάνω πολλά πράγματα. Ευχαριστώ τον πρόεδρο για την ευκαιρία να είμαι εδώ και να κερδίσω. Πάντα ήμουν νικητής!» ήταν τα λόγια του Πολωνού, ο οποίος όταν πήγαινε στα αποδυτήρια δέχτηκε το χειροκρότημα από το Νίκο Πατέρα, από τον Άγγελο Φιλιππίδη, αλλά και από όλο τον κόσμο που ήταν μαζεμένος πάνω από τα επίσημα!

Πηγή: gazzetta.gr