Σε ένα φιλικό που έδειξε ότι υπάρχουν σοβαρά θέματα στην άμυνά της, η ΑΕΚ ηττήθηκε με 4-3 από τον Βόλο.

Στο Πανθεσσαλικό Στάδιο η Ένωση πραγματοποίησε ακόμη μία προβληματική εμφάνιση, δεχόμενη το πρώτο γκολ στο 36′, όταν ο Σάκχοφ ανέτρεψε τον Ρεγκατίν και ο Μπαριέντος εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι (1-0). Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς έκανε αλλαγές στο ημίχρονο αλλά τα πράγματα δεν βελτιώθηκαν για την ομάδα του, η οποία δέχθηκε και δεύτερο γκολ, στο 49′, με προσπάθεια του Φερνάντες εντός περιοχής (2-0).

Στο 53′ ο Τάνκοβιτς με κεφαλιά μετά τη σέντρα του Άμραμπατ μείωσε σε 2-1, αλλά στο 60′ δέχθηκε και τρίτο γκολ, από σουτ του Φερνάντες (3-1). Στο 75′ ο Τανκοβιτς ανατράπηκε από τον Κλέιμαν και ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι μειώνοντας σε 3-2, αλλά στο 82′ ήταν η σειρά του Βόλου να κερδίσει (δεύτερο) πέναλτι, για ανατροπή του Πουρίτα από τον Ραντόνια, με τον Ρεγκατίν να γράφει το 4-2.

Το τελικό 4-3 διαμορφώθηκε λίγα λεπτά μετά από κεφαλιά του Ανσαριφάρντ μετά την εκτέλεση κόρνερ του Άμραμπατ.

Βόλος (Γκιγέρμο Αμπασκάλ): Κλέιμαν, Πουρίτα, Ρομέρο, Γκρίλο, Φεράρι, Τσοκάνης, Μπαριέντος (78′ Νίνης), Φερνάντες (89′ Βοϊτκόφσκι), Ρεγκατέν, Μπαρτόλο (91′ Τερεζίου), Ροσέρο (74′ Φαν Βέερτ).

ΑΕΚ (Βλάνταν Μιλόγεβιτς): Στάνκοβιτς, Μιτάι (81′ Ραντόνια), Τζαβέλλας, Βράνιες (63′ Μήτογλου), Μισελέν, Λε Ταλέκ, Σάκχοφ (46′ Μάνταλος), Σιμάνσκι (61′ Σιμάνσκι), Άμραμπατ, Τάνκοβιτς, Αραούχο (61′ Ανσαριφάρντ).