Αντωνίου και Φρέιτας έχουν κάνει την εισήγηση τους στον Πατέρα και το πιθανότερο είναι να μην γίνει σήμερα ραντεβού ανάμεσα στους τρεις αλλά ανάμεσα στον πρόεδρο και τον Ζεσουάλδο Φερέιρα που αναμένεται στην Αθήνα. Απομένουν λεπτομέρειες που πρέπει να ρυθμιστούν πριν υπογράψει ο Πορτογάλος.

Οι κινήσεις του Παναθηναϊκού να κρατήσει… σιωπή στο θέμα είναι τακτικής και απλά ο Ζεσουάλδο Φερέιρα προσπαθεί με τον δικό του τρόπο να πιέσει τις καταστάσεις. Σίγουρα, ο Κώστας Αντωνίου και ο Κάρλος Φρέιτας έχουν μιλήσει με τον Νικόλα Πατέρα και του έχουν προτείνει ως επόμενο προπονητή του συλλόγου τον Πορτογάλο.

Όπως έχει δηλώσει και ο Φερέιρα, αυτό που απομένει είναι τι θα πει ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού. Το πιο πιθανό είναι ο Ζεσουάλδο Φερέιρα να έρθει στην Αθήνα σήμερα (δεν αποκλείεται σύμφωνα με πληροφορίες να βρίσκεται στην Ελλάδα και αύριο).
Κοστακούρτα – Μπιέλσα

Όπως γράφτηκε σήμερα οι πράσινοι κοίταξαν και την περίπτωση του Κοστακούρτα που έχει όλο το πακέτο αλλά μεγάλο ρόλο έπαιξε για να μην προχωρήσει το θέμα πως δεν είναι έμπειρος. Όσον αφορά το θέμα του Μαρσέλο Μπιέλσα η εκτίμηση των ανθρώπων του Παναθηναϊκού ήταν πως θα έπαιρναν πολύ χρόνο οι διαπραγματεύσεις.

Πηγή: gazzetta.gr