Η κακή εικόνα της ΑΕΚ στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ σε συνδυασμό με τις αρκετές απουσίες αναγκάζουν τον Χιμένεθ να προβεί σε αλλαγές στο ματς με την Καβάλα την Κυριακή.

Στην πρώτη προπόνηση με όλους τους διεθνείς, ο Μανόλο Χιμένεθ έδειξε πως σκέφτεται να διαφοροποιήσει το βασικό σχήμα ενόψει της αναμέτρησης με την Καβάλα. Ο Ισπανός τεχνικός, άλλωστε, έχει να αντιμετωπίσει και αρκετά προβλήματα, κάτι που καθιστά δεδομένο ότι θα δούμε αρκετά νέα πρόσωπα.

Οι δοκιμές που έκανε ο Χιμένεθ την Πέμπτη δείχνουν πως θα παρατάξει εντελώς διαφορετική άμυνα, αφού προτίμησε τους Αργυρίου, Νταντόμο για τα άκρα, αλλά και τους Γιάχιτς και Νασούτι ως δίδυμο στόπερ. Οι δύο τελευταίοι είναι σίγουροι, καθώς τόσο ο Δέλλας όσο και ο Μανωλάς είναι τιμωρημένοι.

Στο κέντρο, ο Ισπανός δοκίμασε τους Γκέντσογλου και Καφέ, χρησιμοποίησε όμως και τον Μάκο, γεγονός που αφήνει ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα. Στα άκρα, ο Μπερνς ετοιμάζεται να πάρει θέση βασικού για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του, ενώ ο Λεονάρντο έχει και αυτός προβάδισμα. Βέβαια, πολλά θα εξαρτηθούν και από το κατά πόσο ο Σκόκο θα είναι έτοιμος για το βασικό σχήμα.

Όσο για την επίθεση, η απουσία του Τζιμπούρ βάζει τον Μπλάνκο στην κορυφή, με τον Λυμπερόπουλο να παίζει πίσω από τον Αργεντινό.

πηγή: gazzetta.gr