Για τον Ποντόλσκι, τον Τόρες και τον Σακίρι κάνουν λόγο ισπανικά και ιταλικά δημοσιεύματα όσον αφορά την ενδυνάμωση της επίθεσης της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Οι «ροχιμπλάνκος» είναι μέσα σε όλους τους στόχους τους για τη φετινή περίοδο και όσο πλησιάζουν τα Χριστούγεννα θα ακούγονται διάφορα ονόματα για την ενίσχυση της στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Τα τρία πιο πολυσυζητημένα ονόματα για της γραμμής κρούσης της ομάδας του Σιμεόνε είναι αυτά του Φερνάντο Τόρες, του Λούκας Ποντόλσκι και του Έρνταν Σακίρι.

Για τον πρώτο τα δεδομένα είναι πολύ απλά. Η ομάδα και οι φίλαθλοι θέλουν να επιστρέψει στη Μαδρίτη ο Ισπανός φορ ο οποίος δεν έχει αρκετό χρόνο συμμετοχής στην Μίλαν. Για ανταλλαγή Τόρες-Τσέρτσι κάνουν λόγο στην Ιταλία, αλλά φυσικά στην υπόθεση εμπλέκεται και η Τσέλσι αφού ο Τόρες είναι δανεικός στην Μίλαν από τον αγγλικό σύλλογο.

Παρόμοια είναι η κατάσταση και με την περίπτωση Ποντόλσκι. Η Άρσεναλ έχει δείξει και αυτή το ενδιαφέρον της για τον Τσέρτσι και μία παρόμοια ανταλλαγή, όπως και στην περίπτωση Τόρες, είναι πολύ πιθανή. Ειδάλλως η Ατλέτικο θα πρέπει να καταβάλλει γύρω στα 20 εκατομμύρια ευρώ αφού ο Γερμανός έχει συμβόλαιο έως το 2016 με τους Λονδρέζους.

Τέλος, όπως και ο Ποντόλφσκι έτσι και ο Σακίρι έχει συμβόλαιο έως το 2016 με την Μπάγερν Μονάχου. Ο Σιμεόνε χρειάζεται την ταχύτητα με την μπάλα που έχει ο διεθνής Ελβετός και θα είναι πολύ πιθανό να ενταχθεί στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Συνοψίζοντας, πιο λογική και εφικτή μοιάζει να είναι η περίπτωση Φερνάντο Τόρες. Ο 30χρονος φορ εκτός από τον συναισθηματικό δέσιμο που έχει με την ισπανική ομάδα, είναι και ο μόνος που, μπορεί να τη βοηθήσει στην συνέχεια της στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Ποντόλφσκι και ο Σακίρι είχαν δηλωθεί και έχουν παίξει με Άρσεναλ και Μπάγερν αντίστοιχα στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και δεν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής με την Ατλέτικο στη φετινή σεζόν.

Πηγή: sport-fm.gr