Ο Ζεσουάλντο Φερέϊρα περιμένει την ενεργοποίηση της συνεργασίας από τον Παναθηναϊκό και έρχεται να υπογράψει φέρνοντας μαζί τρεις συνεργάτες της απολύτου εμπιστοσύνης του.

Ο Ζεσουάλντο Φερέϊρα δεν θα έρθει μόνος του στον Παναθηναϊκό, αλλά μαζί με τους τρεις συνεργάτες του που τον ακολουθούν παντού.

Ο Ζοσέ Γκόμες, ο Νούνο Εσπιρίτο και ο Ρουί Σίλβα είναι οι άνθρωποι της εμπιστοσύνης του Πορτογάλου και έχουν τον ρόλο του βοηθού προπονητή, γυμναστή τερματοφυλάκων και του κατάσκοπου αντίστοιχα.

Εάν λοιπόν έρθει ο Φερέϊρα θα φέρει αυτούς τους ανθρώπους μαζί του κάτι που σημαίνει ότι ο Βασίλης Αλεξούδης, νυν προπονητής τερματοφυλάκων του Παναθηναϊκού θα αποτελέσει παρελθόν.

Σίγουρα στον Παναθηναϊκό πάντως, όπως αναφέρει και η «Εξέδρα» θα παραμείνει ο Κριστόφ Βαζέχα και ο Λόρενς Έμπεν.

Όσον αφορά τις λεπτομέρειες της συνεργασίας των δυο πλευρών η συμφωνία είναι για ένα συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι για ένα ποσό που αγγίζει τις 700.000 ευρώ και οψιόν ανανέωσης για ακόμη ένα χρόνο για 1.3 εκατομμύριο ευρώ. Η οψιόν, πάντως δεν είναι δεσμευτική για τον Παναθηναϊκό σε περίπτωση που ο Φερέϊρα κατακτήσει το πρωτάθλημα.
πηγή: gazzetta