Αποκάλυψη στην ΑΕΚ για στέλεχος της ΠΑΕ που θυσαύριζε την ίδια ώρα που η ομάδα αντιμετώπιζε μεγάλα οικονομικά προβλήματα. Εισέπραττε περισσότερα από τους παίκτες!

Όλο το άρθρο των «Νέων»:

Εµπορικός διευθυντής «σούπερ σταρ» εργαζόταν στην ΑΕΚ! Αυτή είναι µία από τις απίστευτες σπατάλες που έγιναν κατά τη διάρκεια των τελευταίων έξι χρόνων, όπως φαίνεται από τον διαχειριστικό έλεγχο των βιβλίων της ΠΑΕ που θα ολοκληρωθεί σε περίπου έναν µήνα.

Στο γεύµα που παρέθεσε πρόσφατα στους εκπροσώπους του Τύπου ο Σταύρος Αδαµίδης είχε πει ότι όντως δίνονταν µεγάλα χρηµατικά ποσά µε µεγάλη ευκολία και είχε τονίσει χαρακτηριστικά ότι από 16.000 ευρώ τον µήνα που πλήρωνε η ΠΑΕ για κινητά τηλέφωνα κατέβασε το ποσό σε 1.600 ευρώ, ενώ για µισθούς πλήρωνε 230.000 ευρώ τον µήνα και τους µείωσε σε 140.000 ευρώ.

Η ΟΜΑ∆Α είναι σε θέσηνα γνωρίζει ότι ένας από τους εµπορικούς διευθυντές που δούλεψε για δυόµισι χρόνια στην ΠΑΕ ΑΕΚ πήρε για αµοιβή ποσό περίπου επταψήφιο (φθάνει κοντά στο 1 εκατ. ευρώ) για το διάστηµα που απασχολήθηκε στην «κιτρινόµαυρη» ΠΑΕ. Νούµερο που, αν µη τιάλλο, προκαλεί αίσθηση και κυρίως αποτελεί πρόκληση. Τα χρήµατα αυτά τα πήρε νόµιµα για προσωπική αµοιβή και όχι κάτω από το τραπέζι. Οµως, για να εισπράξει κάποιος ένα τέτοιο ποσό, θα πρέπει να φέρει εµπορικές συµφωνίες στην οµάδα που να της αποφέρουν τουλάχιστον το πενταπλάσιο – και πάλι είναι πολλά τα χρήµατα. Αξίζει να αναφέρουµε ότι εκείνη την εποχή κάποια από τα συµβόλαια των ποδοσφαιριστών της οµάδας ήταν τα εξής: Ζήκος 550.000

ευρώ, Λυµπερόπουλος 450.000, ∆έλλας 250.000, Τσιρίλο 433.000 και Ιβιτς 433.000 ευρώ. Ενας σταρ µέσα στους σταρ, δηλαδή, ήταν ο συγκεκριµένος.

Ολα αυτά και αρκετά ακόµα θα αποκαλυφθούν από τη διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ αµέσως µετά την επίσηµη ολοκλήρωση του διαχειριστικού ελέγχου και θα δοθούν στη δηµοσιότητα για να γίνουν γνωστά στον κόσµο της Ενωσης. Και ύστερα αναρωτιούνται όλοι πώς δηµιουργήθηκε µεγάλη µαύρη τρύπα στην εταιρεία και µεγάλα χρέη, τα οποία οι δύο εναποµείναντες µέτοχοι (Παππάς, Νοτιάς) καλούνται να καλύψουν. Το αν θα το κάνουν είναι άλλο θέµα.

Πηγή: gazzetta.gr