Το «πέντε στα πέντε» εντός έδρας επιθυμεί να κάνει η Καλλονή στη σημερινή αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό, με την οποία ολοκληρώνεται η 9η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Οι νησιώτες ψάχνουν τη νίκη με την οποία θα «πιάσουν» στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας τον Ολυμπιακό και για αυτό τον λόγο θέλουν να εκμεταλλευτούν έδρα τους.

Από την πλευρά τους, οι Βοιωτοί – που μετρούν 20 ήττες και 1 ισοπαλία μακριά από τη Λειβαδιά από τον Απρίλιο του 2013 – θέλουν να παραμείνουν στον δρόμο των επιτυχιών μετά τη νίκη με σκορ 1-0 από τον Πανιώνιο.

Με στόχο να κάνει το πέντε στα πέντε εντός έδρας θα παραταχθεί η Καλλονή στο αποψινό (19:30) παιχνίδι με τον Λεβαδειακό. Η ομάδα του Ματζουράκη πραγματοποιεί ξέφρενη πορεία, έχοντας για «όπλο» το… σπίτι της.

Ο Γιάννης Μαντζουράκης δεν υπολογίζει τον Γιορέντε, ο οποίος δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε. Επίσης, εκτός έμειναν οι ανέτοιμοι Καμαρά και Βλαστέλλης. Ο Σενεγαλέζος επιθετικός βρίσκεται στο τελικό στάδιο επανένταξής του στην ομάδα.

Στο απέναντι στρατόπεδο, ο Σάββας Παντελίδης υπολογίζει εκ νέου στις υπηρεσίες των Μάντζιου, Γεωργιάδη και Βούκτσεβιτς, οι οποίοι αντιμετώπισαν προβλήματα και μπήκαν στην αποστολή.

Το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής

Σάββατο 1 Νοεμβρίου

Πλατανιάς-ΠΑΣ Γιάννινα 0-0

Πλατανιάς και ΠΑΣ Γιάννινα μοιράστηκαν από ένα ημίχρονο στα Χανιά και τελικά έφυγαν από το γήπεδο, παίρνοντας αυτό που άξιζαν και για το οποίο… έπαιξαν, τον ένα βαθμό (0-0). 

Βέροια-Πανιώνιος 2-2

Όλα τα λεφτά στον Πανιώνιο ο Απόστολος Γιάννου! Ο 24χρονος με δύο γκολ κράτησε όρθιους τους «κυανέρυθρους» στην Βέροια, που δεν κατάφερε να κάνει το 5/5 στην έδρα της (2-2). Γκολάρα ο Κάμπορα. 

Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός 0-0

Αστέρας Τρίπολης και Ολυμπιακός έμειναν στο 0-0 σε ένα ματς που είχε αρνητικό πρωταγωνιστή τον Ηλία Σπάθα που τα έκανε μαντάρα με τις λανθασμένες αποφάσεις του και άφησε με 10 παίκτες τους Αρκάδες.

Κυριακής 2 Νοεμβρίου

Εργοτέλης-ΠΑΟΚ 0-2

Ο ΠΑΟΚ ήταν μέτριος κόντρα στον Εργοτέλη στο Ηράκλειο, όμως αυτό που μένει είναι το 2-0 (χάρη σε γκολ του Αθανασιάδη) που του έδωσε… αέρα πέντε πόντων από τον δεύτερο της βαθμολογίας, Ολυμπιακό. 

Νίκη Βόλου-Κέρκυρα 0-0

Προσπάθησε όμως δεν τα κατάφερε και παρέμεινε στον πάτο της βαθμολογίας. Η Κέρκυρα έδωσε δικαιώματα με την εμφάνισή της στο Πανθεσσαλικό, όμως η Νίκη Βόλου δεν μπόρεσε να την «λυγίσει», 0-0. 

Παναιτωλικός-Skoda Ξάνθη 5-2

Με… μαέστρο τον Λούκας Βιγιαφάνες (δύο γκολ και μια ασίστ), ο Παναιτωλικός «σκόρπισε» τη SKODA Ξάνθη με 5-2, πραγματοποιώντας μακράν την καλύτερη φετινή του εμφάνιση στο πρωτάθλημα. 

Πανθρακικός-ΟΦΗ 0-0

Μακριά απ’ τις νίκες έμειναν Πανθρακικός και ΟΦΗ. Σε ένα ματς που μόνο «σούπα» δεν ήταν, οι δύο ομάδες είχαν αρκετές ευκαιρίες για γκολ, όμως το… πλεκτό δεν «μάτωσε» και μοιραία έμειναν στο 0-0! Διαβάστε περισσότερα.

Παναθηναϊκός-Ατρόμητος 2-0

Το αντίθετο από το συνηθισμένο του πρόσωπο έδειξε ο Παναθηναϊκός και με καλό του διάστημα το πρώτο ημίχρονο νίκησε 2-0 τον Ατρόμητο που «προδόθηκε» από αυτογκόλ του Λαζαρίδη και γκολ του Καρέλη. Διαβάστε περισσότερα.

Δευτέρα 3 Νοεμβρίου

Καλλονή-Λεβαδειακός (19:30, NS 1)
Δασκαλόπουλος, Καρσιώτης (Κορινθίας), Αναστόπουλος (Αρκαδίας)

Η επόμενη (10η) αγωνιστική

Σάββατο 8 Νοεμβρίου

Εργοτέλης-Βέροια (15:00, Novasports 3)
Κέρκυρα-Παναιτωλικός (17:15, Novasports 1)
Skoda Ξάνθη-ΟΦΗ (19:30, Novasports 2)

Κυριακή 09 Νοεμβρίου

Ολυμπιακός-Πανθρακικός (15:00, Novasports 2)
Λεβαδειακός-Πλατανιάς (17:15, Novasports 7)
Πανιώνιος-Καλλονή (17:15, Novasports 2)
ΠΑΣ Γιάννινα-Νίκη Βόλου (17:15, Novasports 4)
ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός (19:30, Novasports 1)

Δευτέρα 10 Νοεμβρίου

Ατρόμητος-Αστέρας Τρίπολης (19:30, Novasports 1)

Πηγή: sport-fm.gr