Ο ΠΑΟΚ καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της Εστουντιάντες στη Μαδρίτη (9.00μ.μ), ενόψει της πρεμιέρας του στο EuroCup, με τον Ντόνι ΜακΓκραθ να θεωρεί ότι ο «Δικέφαλος του Βορρά» μπορεί να διεκδικήσει τη νίκη κόντρα στους «Φοιτητές».

Ο 26χρονος Αμερικανός γκαρντ του ΠΑΟΚ, τόνισε: «Η Εστουντιάντες διαθέτει ποιοτικούς παίκτες με μας όμως να έχουμε δύο παίκτες που έχουνε αγωνιστεί στην Ισπανία όπως ο Παπαδόπουλος που την έχει αντιμετωπίσει και ο Δέδας. Κάτι που σίγουρα θα μας βοηθήσει στο να πετύχουμε τον στόχο μας.

Όπως και να έχει όμως αυτό που θα είναι σημαντικό θα είναι να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας και να μην αφήσουμε τους αντιπάλους μας να τρέξουν που είναι το αγαπημένο τους παιχνίδι στην προσπάθειά μας να πάρουμε την νίκη. Μία νίκη που θα μας βοηθήσει στην πορεία του ομίλου στο να πάρουμε την πρόκριση».

Από την πλευρά του, ο 30χρονος φόργουορντ, Γιώργος Δέδας, σημείωσε: «Η Εστουντιαντες είναι μια κλασική ισπανική ομάδα, είναι το φαβορί στο μεταξύ μας παιχνίδι λόγω έδρας, όμως εμείς πάμε να παίξουμε καλό μπάσκετ και να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι. Θα διεκδικήσουμε αυτό που μας αναλογεί από ένα τέτοιο παιχνίδι και θα παλέψουμε για να φέρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα για τον ΠΑΟΚ και τον κόσμο του».

Ο 22χρονος γκαρντ, Μιχάλης Γιαννακίδης, υπογράμμισε: «Θα ακούσουμε τον προπονητή μας και θα είμαστε έτοιμοι να τους αντιμετωπίσουμε. Γνωρίζουμε τις δυσκολίες αλλά όλα τα παιδιά θέλουν και θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για να πετύχει κάτι σπουδαίο ο ΠΑΟΚ με μένα να είναι η πρώτη μου ευρωπαϊκή εμπειρία. Θα είναι για όλους ένα σημαντικό τεστ που πρέπει να περάσουμε με καλό βαθμό. Σαν παίκτες είμαστε υποχρεωμένοι να βοηθήσουμε τον ΠΑΟΚ να έχει μια αξιοπρεπή παρουσία στο Eurocup».

Πηγή: gazzetta.gr