Με στόχο να παραμείνει κοντά στους πρωτοπόρους η ΑΕΚ βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη για να αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ. Ο Μανόλο Χιμένεθ υπολογίζει τους Λυμπερόπουλο, Μανωλά και Μπερνς που επέστρεψαν από τους τραυματισμούς τους.

Ο Ισπανός δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του για την κατάρτιση της ενδεκάδας, αλλά παρά τις επιστροφές, δύσκολα θα υπάρξουν μεγάλες αλλαγές.

Όπως όλα δείχνουν το 4-3-3 θα είναι το σύστημα με το οποίο θα αγωνιστεί με τον Σάχα κάτω από τα γκολπόστ. Η αμυντική τετράδα από τα δεξιά προς τα αριστερά θα αποτελείται από τους: Πατσατζόγλου, Νασούτι, Δέλλα, και Λαγό. Στο κέντρο θα είναι ο Μάκος μαζί με τους Καφέ και Γκέντζογλου. Ο Μπλάνκο θα βρίσκεται στο δεξί άκρο της επίθεσης με τον Λεονάρντο αριστερά. Τέλος, ο Τζιμπούρ θα είναι στη κορυφή.

Η αποστολή της ΑΕΚ αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Αραμπατζής, Σάχα, Καφές, Πατσατζόγλου, Νασούτι, Μανωλάς, Δέλλας, Γκερέιρο, Λεονάρντο, Τζιμπούρ, Μάκος, Καράμπελας, Αργυρίου, Μπλάνκο, Λαγός, Έντερ, Μπερνς, Λυμπερόπουλος, Γκέντσογλου.

Ο Νάτσο Σκόκο και ο Πάπα Μπούμπα Ντιόπ συνέχισαν το ατομικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης, ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές γυμνάστηκαν κανονικά.

Πηγή: gazzetta.gr