Πιάνοντας τους πάντες στον ύπνο, η Ρόμα ανακοίνωσε ότι ο νέος προπονητής της θα είναι ο Ζοσέ Μουρίνιο.

Ημέρα ανακοινώσεων η Τρίτη για τους τζαλορόσι, οι οποίοι σόκαραν φίλους και αντιπάλους. Οχι με την πρώτη ανακοίνωση, η οποία επιβεβαίωσε ότι ο Πάουλο Φονσέκα θα αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία στο τέλος της σεζόν, αλλά με τη δεύτερη. Αυτή για τον διάδοχό του.

Όπως ανακοίνωσε η Ρόμα, αυτός θα είναι ο Μουρίνιο, ο οποίος επιστρέφει στην Ιταλία 11 χρόνια μετά την αποχώρησή του από την Ιντερ, όπου κατέκτησε όλους τους τίτλους.

«Ευχαριστώ την οικογένεια Φρέντκιν που με επέλεξε για να οδηγήσω αυτό το μεγάλο κλαμπ. Τους ευχαριστώ που με έκαναν μέρος του πρότζεκτ τους. Μετά τις συζητήσεις με τον πρόεδρο και τον Τιάγκο Πίντο κατάλαβα αμέσως πόσο φιλόδοξη είναι αυτή η διοίκηση. Αυτή η φιλοδοξία με χαρακτηρίζει πάντα και μαζί θέλουμε να χτίσουμε κάτι νικηφόρο τα προσεχή χρόνια.

Το εκπληκτικό πάθος των οπαδών της Ρόμα με έπεισε να αποδεχθώ την πρόταση και ανυπομονώ για τη νέα σεζόν. Την ίδια ώρα, εύχομαι στον Πάουλο Φονσέκα τα καλύτερα. Οσο για τα ΜΜΕ, ενημερώνω ότι θα κάνω δηλώσεις όταν έρθει η ώρα», ανέφερε στο πρώτο μήνυμά του, μέσω της ιστοσελίδας των Ρωμαίων, ο Μουρίνιο.