Στη ματαίωση ενός αγώνα που αποτελεί θεσμό για την περιοχή, προχώρησε ο Δήμος Αγίου Δημητρίου. Η «Ειρηνοδρομία 2021» επρόκειτο να διεξαχθεί στις 16 Μαΐου υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ και του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών, όμως για δεύτερη χρονιά η πανδημία δεν το επιτρέπει, αναφέρει το ΑΠΕ.

«Δεδομένης της συνεχιζόμενης προσπάθειας όλων μας να προστατευτούμε και να αντιμετωπίσουμε τη διασπορά του Covid-19 και των πρωτόγνωρων καταστάσεων, που η πανδημία δημιούργησε στην ζωή μας και ακολουθώντας τις αποφάσεις της Πολιτείας, βρισκόμαστε για άλλη μια χρονιά στη δυσάρεστη θέση να ακυρώσουμε την πραγματοποίηση του μεγάλου αθλητικού γεγονότος, που τα τελευταία χρόνια διοργανώνεται από τον δήμο μας με μεγάλη επιτυχία», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του δήμου και της Οργανωτικής Επιτροπής και προσθέτει:

«Ευελπιστούμε για την επόμενη διοργάνωση της “Ειρηνοδρομίας 2022”, που θα πραγματοποιηθεί όπως πάντα στα μέσα Μαΐου».

Η συγκεκριμένη διοργάνωση περιλαμβάνει αγώνες δρόμου 10 χλμ, 5 χλμ (και για μαθητές Γυμνασίων-Λυκείων), 2,5 χλμ (και για μαθητές Δημοτικών), αγώνα «Κοινωνικής Ευαισθησίας» 1000 μ. για ΑμεΑ και πραγματοποιείται πάντα στο πλαίσιο εκδηλώσεων για τη μνήμη του Αλέκου Παναγούλη.