Το όνομα του Χρήστου Τζόλη απασχολεί ευρωπαϊκές ομάδες και ξένη ισοσελίδα αναφέρεται στο ποσό που θα πρέπει να δώσουν στον ΠΑΟΚ.

Ο διεθνής επιθετικός των Θεσσαλονικέων έχει έρθει φέτος στο προσκήνιο με τις εμφανίσεις του, με αποτέλεσμα να υπάρχουν δημοσιεύματα για ενδιαφέρον των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ντόρτμουντ και Γκλάντμπαχ.

Σε αυτό αναφέρθηκε και στο goal.com σε δημοσίευμά του, στο οποίο τονίζει ότι οι ενδιαφερόμενες ομάδες θα πρέπει να δώσουν στον ΠΑΟΚ το ποσό των 17 εκατ. λιρών, δηλαδή 20 εκατ. ευρώ.

«Είναι ένας παίκτης που έχει ήδη το παρατσούκλι Golden Boy από τους οπαδούς και τα Μέσα. Παρά το γεγονός ότι μόλις 19 ετών, ο Τζόλης έχει ήδη έξι ματς με την Εθνική, έχοντας κάνει το ντεμπούτο του τον Οκτώβριο με την Αυστρία. Κατατάσσεται ως ο έβδομος νεότερος παίκτης που εκπροσώπησε ποτέ τη χώρα του, στην αντρική ομάδα, σκοράροντας εναντίον της Κύπρου τον Νοέμβριο. Ο Τζόλης, παρουσιάζεται ως ένας από τους πιο καυτούς νεαρούς σκόρερ της Ευρώπης αφού εντυπωσίασε τόσο στην εγχώρια όσο και σε διεθνείς διοργανώσεις», αναφέρει σχετικά το goal.com.