Ο Ίκαρος Καλλιθέας πέρασε νικηφόρα από την έδρα του Αμαρουσίου, με τον Γιάννη Γκαγκαλούδη να παραδέχεται ότι η ήττα της ομάδας των βορείων προαστίων ήταν δίκαιη…

Ο 32χρονος γκαρντ του Αμαρουσίου, τόνισε αρχικά: «Δεν ήμασταν καλοί και γι αυτό δεν καταφέραμε να κάνουμε το 3 στα 3. Ο Ίκαρος ήταν πιο συγκεντρωμένος», ενώ μιλώντας για την επόμενη αναμέτρηση, κόντρα Καβάλα (13/11), υπογράμμισε: «Πρόκειται για μία πολύ καλή και δυνατή ομάδα. Ο αγώνας θα είναι δύσκολος. Ευελπιστώ μέχρι τότε να είμαστε όλοι έτοιμοι».

Σεφερίδης: «Δεν εκμεταλλευτήκαμε το τρίποντο του Χαριτόπουλου»

Από την πλευρά του ο Λάζαρος Σεφερίδης, σημείωσε αρχικά: «Τα πολλά λάθη μας οδήγησαν στην ήττα. Προσπαθήσαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι μέχρι το τέλος του αλλά δε μας βγήκε. Ο Ίκαρος ήταν καλύτερος και εμείς απλά δεν μπορέσαμε να ανταποκριθούμε απόλυτα».

Αναφερόμενος στο τελευταίο τρίποντο του Χαριτόπουλου , το οποίο έδωσε ελπίδα στην ομάδα του Αμαρουσίου, σχολίασε: «Μας έδωσε τροφή το τρίποντο του Δημήτρη και εκεί είναι που πιστέψαμε ότι θα ”γυρίσει” το παιχνίδι. Δεν το εκμεταλλευτήκαμε όμως σωστά».

Κλείνοντας, έκανε αναφορά και στην αντίδραση του προπονητή του Αμαρουσίου, Βαγγέλη Αλεξανδρή: «Δεν έμεινε ευχαριστημένος από την εικόνα μας και έχει δίκιο. Δεν έμεινε ικανοποιημένος με τη σημερινή εμφάνιση μας. Η αλήθεια είναι ότι θα μπορούσαμε να παίξουμε καλύτερα. Κοιτάμε μπροστά.

Έχουμε να αντιμετωπίσουμε την Καβάλα. Μία ομάδα που δείχνει πολύ καλά στοιχεία μέχρι τώρα. Μπήκαμε δυναμικά στο πρωτάθλημα κι αυτή η ήττα δεν θα μας εμποδίσει να προχωρήσουμε για τις επόμενες νίκες».

Πηγή: gazzetta.gr