Ο Ολυμπιακός καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της Σαρλερουά (10/11, 9.00μ.μ, Novasports1), στο πλαίσιο της Ευρωλίγκα, με τον Ανδρέα Γλυνιαδάκη να ευελπιστεί ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα αποκτήσουν σύντομα την απαιτούμενη αγωνιστική σταθερότητα.

Ο 29χρονος σέντερ των κυπελλούχων Ελλάδος, Ανδρέας Γλυνιαδάκης, μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό «NovaΣπορ Fm 94,6» για…

… την προσεχή (10/11) αναμέτρηση με την Σαρλερουά, στο πλαίσιο της Ευρωλίγκας:

«Θέλουμε να έχουμε μία πολύ καλή εμφάνιση σε αυτό το παιχνίδι. Έχουμε το μυαλό μας στο πώς να προετοιμαστούμε κατάλληλα. Στόχος μας είναι να τρέξουμε στον αιφνιδιασμό, να παίξουμε καλή άμυνα.

Αυτά είναι τα στοιχεία που προσπαθούμε να χαρακτηρίσουν τον τρόπο που αγωνιζόμαστε. Αυτό θα κυνηγήσουμε να κάνουμε και σε αυτό το ματς για να έρθει η νίκη».

… το που θα κριθεί το παιχνίδι με την βελγική ομάδα:

«Είναι μία ομάδα που τρέχει πολύ, πιέζει στην άμυνα και κυνηγάει το σκορ μέχρι τέλους. Το καλό για μας είναι ότι είναι άπειρη και οι παίκτες της δεν έχουν παραστάσεις από την Ευρωλίγκα. Εμείς θέλουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και να επιβάλουμε τον ρυθμό μας.

Κανένα παιχνίδι σε αυτή την διοργάνωση δεν είναι εύκολο. Το κάνεις εύκολο, αν αγωνιστείς συγκεντρωμένα και σωστά».

… την υπόθεση κορυφή στον όμιλο:

«Κοιτάζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Δεν μας άρεσε η ήττα και ο τρόπος που παίξαμε στο μας με την Μπάμπεργκ, αλλά πιστεύω πως μέχρι το τέλος του δεύτερου γύρου μπορεί να αλλάξουν. Είναι ρευστά για όλες τις ομάδες.

Δεν νομίζω ότι έχει κριθεί κάτι, ούτε μπορούμε να σταθούμε περισσότερο σε ένα αποτέλεσμα ή μία ήττα. Συνεχίζουμε εβδομάδα-εβδομάδα να πηγαίνουμε καλύτερα και στο τέλος θα κάνουμε τον απολογισμό του ομίλου».

… τις μεταπτώσεις στην απόδοση του Ολυμπιακού:

«Είναι λογικές. Είμαστε μία ομάδα που προσπαθεί να βρει τον ρυθμό της και να σταθεροποιήσει την απόδοσή της. Είναι δύσκολο να πετύχεις να είσαι καλός σε όλα τα δεκάλεπτα και τα παιχνίδια λόγω του ότι ακόμη είναι νωρίς.

Αυτός είναι ο λόγος που δουλεύουμε σκληρά και ο στόχος που κυνηγάμε. Να αποκτήσουμε σταθερότητα σε όλα τα παιχνίδια. Πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε».

… το μήνυμα του στον κόσμο για τον αγώνα της Τετάρτης:

«Ο κόσμος έχει δείξει ότι είναι κοντά μας. Στο ελληνικό πρωτάθλημα του έχει στερηθεί η δυνατότητα να μας βλέπει στο ΣΕΦ. Στην Ευρωλίγκα είναι κοντά μας. Περιμένουμε να έρθει να μας δει και να ευχαριστηθεί ένα όμορφο παιχνίδι».

Πηγή: gazzetta.gr