Σε νοσοκομείο του Λος Άντζελες παραμένει ο θρύλος του γκολφ Τάιγκερ Γουντς μετά το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε χθες και τον τραυματισμό του στα πόδια, όταν το αυτοκίνητό του βγήκε από την πορεία του και έπεσε σε πλαγιά.

Στο σημείο έσπευσαν σωστικά συνεργεία για να τον απεγκλωβίσουν από τα συντρίμμια του οχήματος.

Τα τραύματά του δεν πιστεύεται πως απειλούν τη ζωή του, όπως δήλωσε ο σερίφης της κομητείας του Λος Άντζελες Άλεξ Βιλανουέβα, προσθέτοντας πως ο αθλητής είχε τις αισθήσεις του και ήταν σε θέση να επικοινωνήσει όταν έφτασαν οι διασώστες στο σημείο του ατυχήματος.

Στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Harbor-UCLA Medical Center.

Μόνος στο αυτοκίνητο

Ο Τάιγκερ Γουντς ήταν μόνος όταν συνέβη το ατύχημα με το αυτοκίνητο κοντά στο προάστιο Rolling Hills Estates.

Ο βοηθός σερίφη Κάρλος Γκονζάλες, που ήταν ο πρώτος που έφτασε στο σημείο, περιέγραψε πώς βρήκε τον Γουντς: Φορούσε ακόμα τη ζώνη του, και ήταν «ήρεμος και διαυγής».

Ο βοηθός σερίφη τον ρώτησε το όνομά του και μόλις άκουσε το «Τάιγκερ» κατάλαβε με ποιον βρίσκεται αντιμέτωπος.

Σύμφωνα με το Reuters, ο Γουντς έχει υποστεί σοβαρούς τραυματισμούς και στα δύο πόδια και αρχικά εισήχθη σε σοβαρή αλλά σταθερή κατάσταση στο νοσοκομείο.

Σε ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Twitter , αναφέρθηκε πως είχε υποβληθεί σε «μακρά χειρουργική επέμβαση» στο δεξί κάτω άκρο και στον αστράγαλο και πως ήταν ξύπνιος και ανάρρωνε στο δωμάτιό του στο νοσοκομείο.

Ο 45χρονος Γουντς θεωρείται ένας από τους μεγαλύτερους παίκτες γκολφ της γενιάς του. Είναι ο μόνος σύγχρονος πρωταθλητής που κέρδισε τέσσερις μεγάλους τίτλους στη σειρά: Αμερικανικό Όπεν, Βρετανικό Όπεν, PGA Championship το 2000 και Μasters το 2001, επίτευγμα που ονομάστηκε «Tiger Slam».