Σε ένα ματς στο οποίο είχε χαμένο πέναλτι, ευκαιρίες και προηγήθηκε με 1-2 στο 82′, ο ΠΑΟΚ «κατάφερε» να χάσει από τον Ατρόμητο με 3-2, στα πλαίσια της 15ης αγωνιστικής της Super League 1. Οι Θεσσαλονικείς δεν έδειξαν τη σοβαρότητα που απαιτούταν και άφησαν να τους… γλιστρήσει ένα πολύτιμο τρίποντο.

Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία πλήρωσε και πάλι τα λάθη της και έβαλε δύσκολα στον εαυτό της, για ακόμη μια φορά μέσα στη σεζόν. Ο Ουρουγουανός τεχνικός δήλωσε -μεταξύ άλλων- μετά το τέλος του αγώνα: «Συνεχίζω να προσπαθώ και είμαι σίγουρος πως θα φτιάξουμε μία καλή ομάδα. Αυτό προσπαθώ κάθε μέρα. Να ξέρετε ότι αν συνεχίζω να προσπαθώ και να προσπαθώ και τα αποτελέσματα να μην έρχονται, δεν θα χρειαστεί να με διώξει κάποιος. Θα φύγω από μόνος μου. Αλλά πιστεύω ότι θα φτιάξουμε μια πολύ καλή ομάδα».

Θέση στα όσα συνέβησαν στον ΠΑΟΚ τις τελευταίες ώρες μετά το ματς στο Περιστέρι πήρε και ο Γιώργος Σαββίδης. Μέσω Instagram εξέφρασε την ξεκάθαρή του στήριξη στον Γκαρσία, με το εξής μήνυμα: «Αν κάποιος δεν κατάλαβε κάτι. Μαζί σου».