Η θέση του τεχνικού διευθυντή στον Παναθηναϊκό φαίνεται ότι δεν θα μείνει για πολύ καιρό «ορφανή» έπειτα από τη λύση της συνεργασίας με τον Τσάβι Ρόκα. Το «τριφύλλι» έφερε με άκρα μυστικότητα στην Αθήνα τον Πιέρ Ντρεοσί και είναι κοντά σε συμφωνία μαζί του, με αποτέλεσμα ακόμη και σήμερα ενδεχομένως να υπάρχουν ανακοινώσεις.

Ο 61χρονος Γάλλος, που επιβεβαίωσε τις συνομιλίες, διαθέτει πλούσια εμπειρία από το ποδόσφαιρο στην πατρίδα του και είχε συνεργαστεί από το ίδιο πόστο με τον Λάζλο Μπόλονι στη Ρεν την τριετία 2003-2006. Επίσης, έχει δουλέψει στο ίδιο πόστο και στη Λιλ από το 1996 μέχρι το 2002. Μετά την αποχώρησή του από τη Ρεν το 2013 εργάστηκε στη Γαλλική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, ενώ το 2015 ανέλαβε το πρότζεκτ της Παρί (όχι της Παρί Σεν Ζερμέν), ομάδας της Ligue 2, από την οποία αποχώρησε τον προηγούμενο Ιανουάριο.

Η ανάγκη να καλυφθεί το πόστο στους «πράσινους» προέκυψε από το γεγονός ότι η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου πλησιάζει, ενώ κρίνεται απαραίτητο να υπάρχει ένας άνθρωπος που θα αποτελεί τον σύνδεσμο μεταξύ παικτών και προπονητή, αλλά και μεταξύ Μπόλονι και διοίκησης.