Μόνο σίγουρη δεν θα πρέπει να θεωρείται η ανανέωση της συνεργασίας του Αντόνιο Κόντε με τη Γιουβέντους. Μπορεί σε προφορικό επίπεδο οι δύο πλευρές να έχουν συμφωνήσει, αλλά όσο δεν μπαίνουν υπογραφές, όλα είναι ανοιχτά.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον ιταλικό Τύπο, ο 44χρονος τεχνικός μετά από τρία χρόνια, στα οποία κατέκτησε ισάριθμα πρωταθλήματα, ένα κύπελλο και δύο σούπερ καπ Ιταλίας, έχει ζητήσει από την διοίκηση να αυξηθεί το μπάτζετ, προκειμένου οι «μπιανκονέρι» να παρουσιαστούν ανταγωνιστικοί και στην Ευρώπη. Τουλάχιστον για αυτό το καλοκαίρι, η οικογένεια Ανιέλι δεν θέλει να ξεφύγει από τον προϋπολογισμό, αφού στο τελευταίο διοικητικό συμβούλιο ειπώθηκε ότι στο τέλος της σεζόν, το έλλειμμα θα ξεπερνάει τα 16 εκατ. ευρώ.

Τα ρεπορτάζ στη γειτονική χώρα αναφέρουν ότι τις επόμενες μέρες και μετά το τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος, οι δύο πλευρές θα έχουν την πλέον καθοριστική συνάντηση, στην οποία θα ξεκαθαρίσουν πολλά. Ως γνωστόν, ο Αντόνιο Κόντε έχει συμβόλαιο μέχρι το 2015, αλλά αν δεν μείνει ικανοποιημένος από τα χρήματα που θα δοθούν για την ενίσχυση της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν, μπορεί να «σπάσει» το συμβόλαιο του, χάνοντας βέβαια τα 3 εκατ. ευρώ, με τα οποία αμείβεται ετησίως.

Η πρόθεση της διοίκησης είναι να βρεθεί η «χρυσή τομή» και ο πετυχημένος τεχνικός να παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας. Ωστόσο, τίποτε δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο και ήδη οι ιταλικές ιστοσελίδες αναφέρουν ότι σε περίπτωση που υπάρξει «διαζύγιο», πρώτος στη λίστα της διαδοχής είναι ο προπονητής της Φιορεντίνα, Βιτσέντζο Μοντέλα.

Πηγή: sport-fm.gr