Ο Κέβιν Μιραλάς είναι πεπεισμένος πως ο Ολυμπιακός… έχει το πρωτάθλημα! Ο Βέλγος επιθετικός των Πειραιωτών θεωρεί πως ο τίτλος έχει ακόμα πολύ δρόμο, αλλά μπορεί να πάει στο λιμάνι!

Ο σκόρερ των «ερυθρολεύκων» στο ΟΑΚΑ ήταν σκασμένος για την ήττα, όπως ανέφερε σε φίλο του και αποκαλύπτει η «Sportday»: «Εγώ είμαι χαρούμενος για το γκολ που έβαλα, ήταν πολύ ωραίο, αλλά δεν μπορώ να είμαι χαρούμενος από τη στιγμή που χάσαμε. Τι να το κάνω που σκόραρα αλλά δεν πήραμε βαθμό; Και μπορούσαμε να κερδίσουμε, το δείξαμε αυτό στο πρώτο ημίχρονο, στο οποίο ήμασταν πολύ καλύτεροι».

Ο Μιραλάς θεωρεί πως τα ντέρμπι είναι ντέρμπι, αλλά το πρωτάθλημα είναι αυτό που έχει σημασία: «Έχει πολύ δρόμο το πρωτάθλημα, έχει πολύ δρόμο για όλους. Τα ντέρμπι τα κερδίζεις και τα χάνεις. Το θέμα είναι ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα. Και το πρωτάθλημα δεν είναι μόνο τα ντέρμπι. Εμείς έχουμε δείξει ότι έχουμε αυτό που χρειάζεται για να πάρουμε τον τίτλο».

Οι εμφανίσεις του Βέλγου έχουν ικανοποιήσει άπαντες στην διοίκηση του Ολυμπιακού που θα κινηθεί για την αγορά του από την Σεντ Ετιέν. Η πρόθεση από το λιμάνι είναι να έρθουν σε επαφή με τον μάνατζερ του 23χρονου φορ και να λυθεί η παρεξήγηση που είχε δημιουργηθεί.

«Τους δώσαμε δικαίωμα»

Μετά το τέλος του ντέρμπι ο Βαγγέλης Μαρινάκης πήγε στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού και τόνισε στους παίκτες πως πρέπει να ξεχάσουν την ήττα και να συνεχίσουν. Από την πλευρά των παικτών μίλησε οΤοροσίδης και ο Ντουντού αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Ημασταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο, αλλά δώσαμε δικαιώματα στο δεύτερο μέρος με την απόδοσή μας. Δώσαμε δικαιώματα στον Παναθηναϊκό και στον Κάκο».

Πηγή: gazzetta.gr