Οι τρεις από τους πρωταγωνιστές της νίκης του Αστέρα επί της Κέρκυρας μίλησαν αμέσως μετά το τέλος του αγώνα και εκδήλωσαν τον ενθουσιασμό τους για την εμφάνιση κόντρα στους «Φαίακες».

Οι τρεις εκ των πρωταγωνιστών, Πουλίδο – Φορτούνης και Ουντότζι, μίλησαν στο arcadia-sports και τόνισαν τα εξής:

Ρούμπεν Πουλίδο: “Μακάρι να βγω πρώτος σκόρερ”

“Θα προσπαθήσω να βγω πρώτος σκόρερ. Το πιο σημαντικό είναι να βοηθάω την ομάδα μου αλλά επίσης σημαντικό για την προσωπική μου πορεία είναι να σκοράρω. Στο ποδόσφαιρο παρουσιάζονται διάφορες ευκαιρίες. Έτσι συνέβη και με τον Αστέρα. Ήρθε η πρόταση τελευταία στιγμή και την αποδέχθηκα. Θεωρώ ότι έκανα καλή επιλογή. Κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά. Πρέπει να προσπαθήσουμε ακόμη περισσότερο για να πετύχουμε τους στόχους μας. Όσο πιο ψηλά φτάσουμε τόσο καλύτερα. Αν ήμασταν στην Ισπανία θα μπορούσα να σου πω σε ποια θέση θα τερματίζαμε. Τώρα, όμως δεν ξέρω καλά τις ομάδες και δεν τις έχω δει όλες μέσα στο γήπεδο”.

Κώστας Φορτούνης: “Με ανέβασαν τα λόγια του Βλάχου”

“Πριν μπω στον αγώνα ο προπονητής μου είπε να παίξω ελεύθερα. Αυτό είναι ότι καλύτερο για έναν παίκτη. Έπαιξα απελευθερωμένα και το χάρηκα πολύ. Η Κέρκυρα είναι πολύ καλή ομάδα κάτι που αποδεικνύεται από το ότι έχασε μόνο μια φορά από τον Ολυμπιακό, πριν παίξει με εμάς. Δεν είχαμε τα σωστά τελειώματα στο πρώτο μέρος. Στο δεύτερο, όμως τα καταφέραμε. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που βρέθηκε εδώ για να μας υποστηρίξει. Μας εμψύχωσε και από εδώ και πέρα θέλουμε να του δίνουμε μόνο χαρές”.

Τσικόντζι Ουντότζι σε a-s: “Ήθελα να πανηγυρίσω με τον κόσμο”

“Το πίστευα ότι θα σκοράρω. Το έκανα και στις προπονήσεις μέσα στην εβδομάδα και είχα καλό προαίσθημα. Αυτή τη νίκη τη χρειαζόμασταν πολύ. Μόλις έβαλα το γκολ ήθελα να πάω να πανηγυρίσω με τον κόσμο μας. Ήταν συγκλονιστικοί και τους θέλουμε πάντα δίπλα μας. Ελπίζω στα δύο ματς που παίζουμε τώρα στην έδρα μας να έχουμε γεμάτο γήπεδο. Αφιερώνω το γκολ στην κόρη μου την Βικτώρια. Πρέπει να αφήσουμε αυτό το ματς πίσω. Κερδίσαμε την Κέρκυρα, όμως, τώρα πάμε να παίξουμε δύο δύσκολα παιχνίδια με Πανσερραϊκό και Καβάλα”.

Πηγή: gazzetta.gr