Όταν είσαι μαθημένος να παίζεις επίθεση, δύσκολα την αφήνεις. Ακόμα κι αν έχεις το υπέρ σου 3-1 απ’ τον πρώτο αγώνα και πας στο Λονδίνο για να το υπερασπιστείς (προκειμένου να περάσεις στην τετράδα του Τσάμπιονς Λιγκ).

Ακόμα κι αν θα σου λείπει ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

Ο Λοράν Μπλαν έκανε σαφές πως η Παρί Σεν Ζερμέν δεν θα πάει στο «Στάμφορντ Μπριτζ» για να κλειστεί πίσω και να… κάτσει στο σκορ απ’ το Παρίσι, αλλά θα προσπαθήσει να παίξει το γνωστό της ποδόσφαιρο και να πετάξει έξω την Τσέλσι.

Οι δηλώσεις του Λοράν Μπλαν

«Πιστεύουμε σε κάποια πράγματα και προσωπικά πάντα είχα την άποψη πως για να κερδίσεις τρόπαια πρέπει να παίζεις στο μισό του αντιπάλου. Δεν ήρθαμε εδώ για να υποφέρουμε και να αφήσουμε την Τσέλσι να ελέγξει το παιχνίδι και να κυριαρχήσει στον αγωνιστικό χώρο. Αυτός είναι δικός μας ρόλος, ακόμη και αν παίζουμε εκτός έδρας.

Έχουμε επιθετική φιλοσοφία, μας αρέσει να κρατάμε την μπάλα και να προκαλούμε προβλήματα στις αντίπαλες άμυνες. Θα ήταν ωραίο να πάρουμε την πρόκριση κάνοντας πράξη την φιλοσοφία μας».

«Θεωρώ πως στο πρώτο παιχνίδι είδαμε την Τσέλσι να έχει μια πολύ συμπαγή άμυνα. Αυτό είναι πολύ καλό για τον Λαβέτσι γιατί έχει μεγάλη ταχύτητα και του αρέσει να βρίσκει χώρο στις πτέρυγες. Δημιουργήσαμε προβλήματα στην Τσέλσι στο πρώτο ματς αλλά τώρα πρέπει να δούμε αν θα παίξουν ψηλότερα. Αν το κάνουν, παίκτες σαν τον Λαβέτσι θα βρουν χώρους στην πλάτη της άμυνας».

Πηγή: sport-fm.gr