Την Τσέλσι έχρισε φαβορί για την μεταξύ τους αναμέτρηση στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.
Ο φορ της Παρί Σεν Ζερμέν υπογράμμισε πως η ομάδα του δεν έχει κάτι να χάσει και θα κυνηγήσει την «υπέρβαση», ενώ έβγαλε το… καπέλο στον Ζοσέ Μουρίνιο.

«Είναι ένα καλό τεστ για εμάς. Δεν υπάρχουν πλέον εύκολες ομάδες, δεν έχουμε να χάσουμε κάτι. Θα πάμε να κάνουμε το παιχνίδι μας κόντρα στην Τσέλσι που είναι το φαβορί και έχει εμπειρία από το Τσάμπιονς Λιγκ», είπε αρχικά και πρόσθεσε για τον Ζοσέ Μουρίνιο:

«Ο καθένας είναι ειδικός στον τρόπο του. Κέρδισε σε όποια ομάδα κι αν πήγε. Τον γνωρίζω πολύ καλά, συνυπήρξαμε στην Ίντερ. Πέραν από πολύ καλός προπονητής, είναι και εξαιρετικός άνθρωπος. Έχουμε πολύ καλή σχέση και τον εκτιμώ πολύ».

Ερωτηθείς για το μέλλον του κι αν βλέπει τον εαυτό του να πηγαίνει στην Αγγλία: «Είμαι πολύ χαρούμενος στην Παρί Σεν Ζερμέν. Οι ιδιοκτήτες της ομάδας κάνουν εξαιρετική δουλειά προκειμένου να αντιμετωπίζουμε μεγάλους συλλόγους της Ευρώπης. Μου αρέσει που συμμετέχω σε αυτό το πρότζεκτ. Είναι απίθανο να πάω στην Αγγλία, είναι σπουδαίο το πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ, μπορούσα να πάω στο παρελθόν, αλλά δεν το μετανιώνω που δεν έκανε αυτό το βήμα».

Πηγή: Sport-fm.gr