Ο αμυντικός του Παναθηναϊκού Kώστας Τριανταφυλλόπουλος αναφερόμενος στο σαββατιάτικο παιχνίδι υπογράμμισε: «Δεν μπορούμε να πούμε πως είμαστε ευχαριστημένοι απ’ την απόδοσή μας. Τέτοια παιχνίδια πρέπει να τα τελειώνουμε νωρίτερα. Δεχτήκαμε γκολ και μετά αρχίσαμε να παίζουμε το ποδόσφαιρο που ξέρουμε. Ελπίζω στην συνέχεια να μην υπάρχουν ανάλογα παιχνίδια για μας».

Για το αν επηρέασε η κόπωση από την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ, απάντησε: «Είναι διαφορετικά παιχνίδια αυτό με τον ΟΦΗ κι αυτό με τον Απόλλωνα. Δεν μπορώ να πω πως η ομάδα είναι κουρασμένη, έχουμε δουλέψει πολύ καλά. Θα έχουμε και άσχημα παιχνίδια, όπως όλες οι ομάδες. Το σημαντικό είναι πως παίρνουμε τους τρεις βαθμούς. Στην πορεία, όμως, πρέπει να αλλάξει η εικόνα μας».

Για το πώς χτίζεται η ομάδα, αλλά και πως βιώνει την κατάσταση ο ίδιος, επισήμανε πως «Το σημαντικό είναι να κερδίζουμε. Πάνω απ’ όλα να γίνεται και με καλό ποδόσφαιρο. Αν δεν το καταφέρουμε αυτό, η νίκη είναι που μετράει. Κοιτάμε πάντα να την έχουμε εμείς στα χέρια μας. Πρέπει να κερδίζουμε».

Πηγή: sport-fm.gr