Ο Ρούμπεν Ράγιος έχει συγκεντρώσει τα πυρά Τύπου και φιλάθλων στο Ισραήλ (κι όχι μόνο) μετά το εγκληματικό του τάκλιν στον Ραφί Νταχάν της Μπνέι Γεχούντα. Ο άτυχος παίκτης θα μείνει εκτός δράσης για 6-9 μήνες, καθώς υπέστη ρήξη συνδέσμων και θα χειρουργηθεί σε δύο εβδομάδες.

Ο Ισπανός πρώην άσος του Αστέρα Τρίπολης και νυν της Μακάμπι Χάιφα, που βρίσκεται στην πατρίδα του για να ηρεμήσει, κινδυνεύει με τιμωρία που θα φτάνει τις 10 αγωνιστικές, αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Η Μπνέι Γεχούντα φέρεται να ετοιμάζει μήνυση σε βάρος του, ενώ η ομάδα του φημολογείται πως ήδη σχεδιάζει την παραχώρησή του, είτε με πώληση είτε με δανεισμό, αφού το κλίμα δεν τον σηκώνει στο Ισραήλ.

«Δεν αποδέχομαι την απολογία του Ράγιος. Υπάρχει Θεός και μόνο αυτός μπορεί να τον συγχωρέσει. Πρέπει να τον τιμωρήσει όχι μόνο η λίγκα, αλλά και η ίδια η ομάδα του. Πήγε να με τραυματίσει και δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτό», δήλωσε το 24χρονο θύμα του Ράγιος. «Ακόμη παίρνω μορφίνη, δεν μπορούσα χθες να κοιμηθώ από τον πόνο. Υποφέρω και θα πρέπει για τους επόμενους μήνες να συνηθίσω να μετακινούμαι με καροτσάκι. Όμως δεν το βάζω κάτω και θα επιστρέψω δυνατός», πρόσθεσε, ενώ άφησε ακόμη ανοικτό το ενδεχόμενο να γίνει κανονικά ο προγραμματισμένος για το τέλος του μήνα γάμος του.

Πηγή: sport-fm.gr