H κόντρα του με τη Λίβερπουλ συνεχίζεται! Ο Ζοσέ Μουρίνιο βρήκε ακόμη μία ευκαιρία, σε εντελώς άσχετο σημείο, να αφήσει υπονοούμενα για το ποιόν του χαρακτήρα του Λουίς Σουάρες, ανοίγοντας μέτωπο με τους «κόκκινους»!

Στις δηλώσεις του για την εμφάνιση του Έντεν Αζάρ στην πρόσφατη αναμέτρηση με την Τότεναμ, ο προπονητής της Τσέλσι… κατάφερε να μπλέξει στην κουβέντα και τον επιθετικό της Λίβερπουλ!

Δεν αναφέρθηκε ονομαστικά, αλλά η περιγραφή του, σε συνδυασμό με τις πρόσφατες δηλώσεις του για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή, φωτογράφιζαν τον Ουρουγουανό!

Στην ερώτηση, λοιπόν, για την καλή στιγμή που απώλεσε ο Βέλγος μεσοεπιθετικός στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, ο Μουρίνιο απάντησε: «Είχαμε μια μεγάλη ευκαιρία στο δεύτερο λεπτό του αγώνα, όταν ορισμένοι παίκτες με άλλες φανέλες θα πήγαιναν για πέναλτι και θα ζητούσαν την αποβολή του τερματοφύλακα. Ο Αζάρ όμως δεν το έκανε! Προσπάθησε να αποφύγει τον τερματοφύλακα και έχασε την ευκαιρία από δύσκολη γωνία. Άλλοι ποδοσφαιριστές όμως σε αυτή την κατηγορία, σε τέτοια κατάσταση θα πήγαιναν πάνω στον τερματοφύλακα»!

Και όχι μόνο αυτό! Οι δημοσιογράφοι… μυρίστηκαν «μπαρούτι» στην ατμόσφαιρα και δεν μπορούσαν παρά να συνεχίσουν τα περί παραβάσεων και πέναλτι. Τον ρώτησαν, λοιπόν, για τη φάση της ανατροπής του Σάμουελ Ετό μέσα στην περιοχή και την απόφαση του διαιτητή να δείξει την άσπρη βούλα. Η απάντησή του; «Δεν έχω δει το βίντεο με το πέναλτι που κέρδισε ο Ετό, αλλά το θέλω πολύ. Ξέρετε, όμως, που βρίσκονται οι… βασιλιάδες των πέναλτι. Πάντως όχι εδώ…»!

Πηγή: england365.gr