Όταν θέλεις να λέγεσαι μεγάλη ομάδα, πρέπει να κερδίσεις και τα σπουδαία παιχνίδια. Αυτό είναι το σημαντικότερο πρόβλημα του ΠΑΟΚ τη φετινή και την περσινή αγωνιστική περίοδο.

Εδώ και δύο χρόνια ο «Δικέφαλος του Βορρά» δεν έχει κερδίσει τέτοιους αγώνες, κάτι που ευελπιστεί να κάνει το βράδυ της Πέμπτης στη Λισαβόνας, ύστερα από την ήττα (1-0) από την Μπενφίκα στην Τούμπα για τους «32» του Europa Laegue.

Οι Θεσσαλονικείς εντός και εκτός συνόρων, σε ματς που κρίνουν τους στόχους, δεν έχουν καταφέρει να πάρουν τη νίκη.

Πρόκειται για τον αγώνα με τη Ραπίντ στη Βιέννη (3-0), τα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, την περσινή ήττα από τον Αστέρα στην Τρίπολη (2-0), στα πλέιφ οφ ο ΠΑΟΚ έχασε με 1-2 από τον Ατρόμητο.

Όσον αφορά τη φετινή σεζόν, οι «ασπρόμαυροι» υπάρχουν τα αποτελέσματα με τη Μέταλιστ στα προκριματικά του Champions League, η ευκαιρία που δεν εκμεταλλεύτηκαν οι Θεσσαλονικείς στους αγώνες με τη Σάλκε, στους ομίλους του Europa League δεν μπόρεσαν να κερδίσουν την Αλκμααρ.

Τέλος, στο πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ γνώρισε τη συντριβή με 4-0 από τον Ολυμπιακό, ενώ με την Μπενφίκα – παρά την καλή εμφάνιση – ηττήθηκε με σκορ 1-0.

Πηγή: sport-fm.gr