Ακόμα ένα όνομα που έχει ακουστεί για τον Παναθηναϊκό πρέπει να σβηστεί από τη μεταγραφική λίστα του τριφυλλιού. Ο λόγος για τον Ντρι Ρόμαρικ που τόνισε ότι επιθυμία του είναι να μείνει στην Σεβίλλη.

Ο άσσος από την Ακτή Ελεφαντοστού τελείωσε τις υποχρεώσεις του στο Μουντιάλ και πλέον θα απολαύσει τις καλοκαιρινές του διακοπές. Ο Αφρικανός άσος της Σεβίλλης που έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού αποκάλυψε πως προτεραιότητα του είναι η ισπανική ομάδα: «Δεν ήθελα να μιλήσω για το μέλλον μου κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αλλά είμαι έτοιμος να συζητήσω τώρα που η Ακτή Ελεφαντοστού αποκλείστηκε».

Ο 27χρονος μέσος μεταγράφηκε στη Σεβίλλη το καλοκαίρι του 2008 από τη Λε Μαν υπογράφοντας συμβόλαιο μέχρι το 2014, το οποίο και θέλει να εξαντήσει: «Θα πάω τώρα διακοπές και στη συνέχεια θα επιστρέψω στη Σεβίλλη. Το συμβόλαιο μου λήγει το καλοκαίρι του 2014 και είμαι διατεθειμένος να το εξαντλήσω παραμένοντας στην ομάδα. Είχα κάποια προβλήματα τραυματισμού την περσινή σεζόν, αλλά είμαι πεπεισμένος ότι μπορώ να βρεθώ στην αγωνιστική κατάσταση που ήμουν στην πρώτη μου χρονιά στο σύλλογο».

πηγή: gazzetta.gr