Ο Ολυμπιακός έκανε ένα ακόμη βήμα προς τη μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος για τη σεζόν 2019-20, καθώς επικράτησε του Άρη με 3-1 στο Καραϊσκάκη, την Κυριακή (14/06), ωστόσο δεν ήταν το μόνο που απασχόλησε τον Πέδρο Μαρτίνς στα όσα είπε μετά τον αγώνα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός θεώρησε πως έπρεπε να θίξει και το γεγονός του προγραμματισμού στο Κύπελλο Ελλάδας, καθώς είπε: «Τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό είναι πάντα ντέρμπι, αλλά θα το αντιμετωπίσουμε ως έναν αγώνα που θα μας δώσει τρεις βαθμούς. Όμως, στη συνέχεια έχουμε το Κύπελλο. Ίσως θα έπρεπε να γίνει καλύτερος προγραμματισμός από τους αρμόδιους ώστε να δοθεί χρόνος ξεκούρασης στους ποδοσφαιριστές που συνεχίζουν στον θεσμό. Θα πρέπει να δίνεται μεγαλύτερη αξία στην διοργάνωση του Κυπέλλου και να έχουν οι ομάδες περισσότερες ημέρες ξεκούρασης».

Η ρεβάνς στο ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός έχει προγραμματιστεί για τις 24 Ιουνίου, με το πρώτο ματς, αυτό της Τούμπας, να έχει λήξει με 3-2 υπέρ των «ασπρόμαυρων». Ωστόσο, στον Πειραιά κάνουν λόγο για κακό προγραμματισμό, καθώς ο «δικέφαλος» του Βορρά έχει παιχνίδι το προσεχές Σάββατο εντός έδρας με τον ΟΦΗ, για τα πλέι οφ της Super League 1, ενώ ο Ολυμπιακός παίζει μία ημέρα μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο Φάληρο.

Ο Μαρτίνς δεν μίλησε συγκεκριμένα, ωστόσο φάνηκε πως είχε στο μυαλό του και το ζήτημα του προγραμματισμού γενικότερα…