Την πίστη ότι η Τσέλσι στο τέλος της σεζόν θα είναι πρωταθλήτρια Αγγλίας εξέφρασε ο Έντγκαρ Ραμίρεζ, μιλώντας σε Μέσο της πατρίδας του.

Ο Βραζιλιάνος χαφ τόνισε πως η νίκη (3-0) των Λονδρέζων επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ λειτούργησε ευεργετικά στην ψυχολογία της ομάδας, κάτι που θα φανεί στα επόμενα ματς που έχουν να δώσουν εκείνος και οι συμπαίκτες του.

Άλλωστε, η διαφορά από την πρωτοπόρο της Premier League, Άρσεναλ, είναι στους δύο βαθμούς και για αυτό τον λόγο ο διεθνής άσος παρουσιάζεται αισιόδοξος για την πορεία της Τσέλσι.

«Έχουμε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση μετά από εκείνο το ντέρμπι και νομίζω ότι μπορούμε να επιτύχουμε το στόχο μας, δηλαδή να κατακτήσουμε την Premier League. Για μένα είναι ένας ιδιαίτερα σημαντικός στόχος, γιατί δεν έχω κερδίσει ακόμα αυτόν τον τίτλο», τόνισε ο 26χρονος μέσος στο «Globo Esporte» και στη συνέχεια μίλησε για την παρουσία του στην ομάδα:

«Η καριέρα μου έχει βελτιωθεί από τότε που εντάχθηκα στην Τσέλσι , εδώ μου έχουν συμβεί πολλά καλά πράγματα και έχω λάβει αναγνώριση για τη δουλειά μου, γεγονός που με κάνει πολύ χαρούμενο».

Πηγή: sport-fm.gr