Οποιος έχει κάποια ερώτηση για τον Ιβάν Σαββίδη, μπορεί να τη στείλει και την Παρασκευή θα πάρει απάντηση.

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είπε πριν λίγες μέρες, σε τηλεδιάσκεψη με στελέχη της ομάδας, ότι αυτές τις μέρες που δεν υπάρχει δράση θα πρέπει να βρουν τρόπο για να είναι πάντα κοντά στον κόσμο και ο ίδιος τον βρήκε.

Οπως ανακοίνωσε η σελίδα «Hellenic youth Russia, ο Σαββίδης την Παρασκευή (24 του μήνα) θα απαντήσει live στις ερωτήσεις που μπορούν να στείλουν όλοι μέχρι την Πέμπτη, παραμονή του live.

«Την Παρασκευή 24 Απριλίου στις 19:00, θα γίνει ζωντανή μετάδοση με τον ηγέτη των Ελλήνων της Ρωσίας, Ιβάν Σαββίδη. Θα έχετε την μοναδική ευκαιρία να τον ακούσετε να απαντά στις δικές σας ερωτήσεις. Εφόσον θέλετε να καταθέσετε την ερώτηση σας, μπορείτε να στείλετε μήνυμα στη σελίδα μας μέχρι την Πέμπτη 23 Απριλίου και οι καλύτερες θα βγουν στον αέρα. Μην χάσετε την ευκαιρία να επικοινωνήσετε με έναν μεγάλο ηγέτη», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

 

 

View this post on Instagram

 

24 апреля (пятница) в 19:00 на официальной страничке ФНКА греков России в Instagram @hellenic_youth_russia состоится прямой эфир с лидером греков России Иваном Игнатьевичем Саввиди! У вас будет уникальная возможность услышать ответы на свои вопросы. Если вы хотите, чтобы ваш вопрос прозвучал в эфире, присылайте его в директ до 23 апреля (включительно). Самые интересные – будут заданы в эфире. Не пропустите свой шанс общения с выдающимся лидером! #греки_нашего_времени #грекироссии #греческая_молодежь_россии #hellenic_youth_russia

A post shared by Греческая молодежь России (@hellenic_youth_russia) on