Μετά και τα νέα «κατορθώματα» του «υδραυλικού», ο Αδαμίδης αποφάσισε να βάλει μπροστά το σχέδιο «παραμονή Νάτσο Σκόκο».

Ο ενθουσιασμός του Σταύρου Αδαμίδη για τις εμφανίσεις του Σκόκο είναι όπως όλων στην ΑΕΚ. Μεγάλος! Μετά και τα όσα έκανε στο «Κλεάνθης Βικελίδης», αυτό που σκέφτεται τώρα είναι πως θα τον κρατήσει. Γι αυτό λοιπόν έδρασε άμεσα. Άλλωστε οι μνηστήρες είναι πολλοί και… πληθύνονται.

Έτσι, ήρθε σε επαφή με τον Έλληνα μάνατζερ του Σκόκο (Παύλο Διαννή)και του είπε δια τηλεφώνου: «Αν ‘καθαρίσει’ και με τον Παναθηναϊκό ο Νάτσο, πες του ότι θα μείνει σίγουρα στην ΑΕΚ και με τον τρόπο που θέλει….!» Εννοώντας φυσικά ότι θα του κάνει το συμβόλαιο που ζητάει ο Αργεντινός, με ετήσιες αποδοχές 1,2 εκατ. ευρώ το χρόνο. Αφού με τα 800 χιλιάρικα που παίρνει τώρα, δεν πρόκειται να κάτσει ούτε μέρα παραπάνω. Άλλωστε, αν δεν καταφέρει να τον πείσει ο πρόεδρος της ΑΕΚ μέχρι τα Χριστούγεννα, τότε θα πρέπει να τον αποχαιρετήσει και να τον πουλήσει .

Αν δεν γίνει ούτε το ένα ούτε άλλο, κινδυνεύει να τον χάσει το καλοκαίρι σαν ελεύθερο και πολύ πιθανό να τον έχει και αντίπαλο, αφού πλην των άλλων προτάσεων Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός έχουν εκφράσει ανοιχτά το ενδιαφέρον τους για τον παίκτη.

πηγή: gazzetta.gr