Μετά τον Μίκαελ Λάουντρουπ και ο Μπρένταν Ρότζερς αντέδρασε στα όσα φανέρωσε ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον στην αυτοβιογραφία του για τις σχέσεις του με πρώην παίκτες του αλλά μίλησε και για τα σχόλια προς το πρόσωπο του Στίβεν Τζέραρντ.

Ο Ρότζερς αφού στην αρχή δήλωσε έκπληκτος, ανέφερε ότι καλό θα ήταν κάποια πράγματα στο ποδόσφαιρο να μείνουν αναλλοίωτα στο πέρασμα των ετών. «Θυμάμαι πριν μερικά χρόνια, τα σημαντικά έμεναν στα αποδυτήρια. Τώρα αυτό είναι δύσκολο εξαιτίας της τεχνολογίας όμως θα έλεγα πως σε ορισμένες καταστάσεις όπως αυτή πρέπει να διατηρήσουμε τα παλιά έθιμα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο τεχνικός της Λίβερπουλ.

Φυσικά, ο Ρότζερς δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στο σχόλιο του Φέργκιουσον που ανέφερε ότι ο Τζέραρντ δεν είναι παίκτης υψηλού επιπέδου. «Νομίζω ότι δεν συμφωνεί κανείς μαζί του. Είναι πολύ σκληρό αυτό να το λες για έναν παίκτη όπως ο Τζέραρντ. Όποιος έχει δουλέψει μαζί του μπορεί να καταλαβει για τι ποδοσφαιριστή μιλάμε. Ακόμη και στα 33 του χρόνια παραμένει παίκτης υψηλού επιπέδου» επεσήμανε ο Ρότζερς.

Πηγή: england365.gr